21 Nisan 2013 Pazar

Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...

YAKINDA! ÇOK YAKINDA! PEK YAKINDA!!!

Hilmi Bulunmaz, "TİYATRO HUKUKU DERSİ" çalışmasına Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'u da katıyor. Hilmi Bulunmaz bu derste, adlarını saydığı öğrencilerine hukukun inceliklerini anlatırken, aynen şunu da söyledi:

Tiyatro oyun yazarı Coşkun Büktel'le bana karşı "1100 KİŞİLİK BİR ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" başlatan kişi Ömer Faruk Kurhan, nasıl bir "ahlâksal değer" kapsamında bulunduğunu, kendi kendine belirleyemez. Ahlâk sözcüğü, net bir biçimde tanımlanabilecek bir kavram değildir. Cezasız suç nasıl olur? Bunu anlamak hiç mümkün değil. Ünlü roman yazarı Dostoyevski bile, "SUÇ VE CEZA" romanını yazarken, "CEZA ile SUÇ" kavramlarıyla sürekli olarak boğuşmuştur. Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a göre, neredeyse "NEDENSİZ DE CEZA OLABİLİR!" gibi ilginç bir kavram türetilmek istenmektedir. Buradaki tek amaç, benim, "Bulunmaz Kuyumculuk, Yayıncılık, Gösteri Sanatları  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kurucusu" 
sıfatımdan yararlanıp benden para kazanmak isteği içinde olunmasıdır. Bunun dışında herhangi bir düşünce gelmiyor aklıma... Benim sosyo-ekonomik durumumdan yararlanmak için, "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" örgütleyicisi Mustafa Şükrü Demirkanlı da, benim hakkımda, Ömer Faruk Kurhan gibi, 25.000,00 TL'lik dava açmıştır! 

***

Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...