21 Nisan 2013 Pazar

Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...

YAKINDA! ÇOK YAKINDA! PEK YAKINDA!!!

Hilmi Bulunmaz, "TİYATRO HUKUKU DERSİ" çalışmasına Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'u da katıyor. Hilmi Bulunmaz bu derste, adlarını saydığı öğrencilerine hukukun inceliklerini anlatırken, aynen şunu da söyledi:

İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi Sayın Yargıcı, altın terazisinden bile daha hassas adalet terazisini eline alıp, cezayı, eylemi, hukuku tartarak "BERAAT" kararı veriyor ve bu kararı, çok özür dileyerek söylüyorum ki, "BABAMIN HATIRI ADINA" olarak değil, "TÜRK MİLLETİ ADINA" veriyor ve ortada çok somut bir biçimde "KAMU DAVASI" gerçekliği duruyor; buna karşın, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun, hiç de böyle bir resmî yetkileri olmadığı hâlde, şu kem sözleri rahatça söyleyebiliyorlar:

"Bâzen ceza verilmese de, fiil haksızlığını korumaktadır."


Dostoyevski'nin "Suç ve Cezası"nı düşünüp, bir soru sormak gerekiyor: 


"Bir insan, neden hukukçu olmak ister yada 'suçsuz ceza' olabilir mi?"


Bunun yanıtı, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a bırakılmayacak kadar ciddidir.


***


Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...