4 Nisan 2013 Perşembe

Eyyüp Fırat Kuyurtar ihtarname yazıp e-posta atmayı çok seviyor!

Oyun'un notu: Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın bize e-posta atarak gönderdiği ihtarnameyi hiç okumadan yayınladıktan sonra, bu metindeki bazı biçimsel yanlışları anlaşılması için biz düzelttik.

***


Hilmi Bulunmaz;


1 - Müvekkilim adına tarafınıza gönderilen ihtarımız,http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/12/bize-gelen-bir-e-posta-sahte-gonderen.html adresinde haberleşmeyi tek taraflı olarak ihlalinizle sitenizde yayına sokulmuştur. Özel iletişimi izinsiz teşhiriniz nedeniye hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır.


TCK m.132:

(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın (Ek ibare: 6352 - 2.7.2012 / m.79/c) "hukuka aykırı olarak" alenen ifşa eden kişi, (Değişik ibare: 6352 - 2.7.2012 / m.79/c) "bir yıldan üç yıla kadar hapis" cezası ile cezalandırılır.(Ek cümle: 6352 - 2.7.2012 / m.79/c) "İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

Tarafıma, birlikte çalıştığım meslektaşlarıma hakaret içeren bu yayını derhal kaldırmanız ihtar olunur.


2 - Sitenizde, tarafıma ait fotoğraf izinsiz ve kişilik haklarıma saldırı oluşturacak şekilde yayınlanmakta, ismim ile bataklığa düşmek, yine ismim ile işten anlamamak, meslektaşlarımın ismi ile başarısız avukatlar ifadeleri yan yana kullanılmaktadır.


Kişilik haklarıma yaptığınız saldırı nedeniyle hakkınızda tüm hukuki ve cezai takip haklarım saklı kalmak kaydı ile yayına derhal son vermeniz ihtar olunur.


- Müvekkillerime ait fotoğraflar, ters şekilde basılarak yayına sokulmakta ve yazılarının tamamı izinsiz şekilde sitenizde yayınlanmaktadır.


Müvekkillerimin kişilik haklarına aralıksız şekilde yaptığınız saldırılara son vermeniz ihtar olunur.