14 Nisan 2013 Pazar

Bulunmaz, oyunculuk, yazarlık çalışmalarına hukuk çalışmalarını ekledi

Tiyatro sözcüğünün, gerçek anlamda önemli bir kavram olabilmesi için, gayet yoğun bir entelektüel bilgi birikimi gerekiyor... Tiyatronun, sanat olabilmesi için, olağanüstü bir çaba harcamak gerekiyor... Tiyatronun, soylu bir düzeye sıçraması için, yiğit insanların kavga etmesi gerekiyor.

Tiyatro sözcüğüne can veren tiyatro kavramının, gerçek anlamda halka, tüyü bitmemiş yetime katkı sunacak düzeye gelebilmesi için, öncelikle entelektüel bilgi birikimine, olağanüstü çabaya ve kavga gücüne sahip insanların hiçbir korkuya kapılmaksızın hızla ortaya çıkması gerekiyor. 

T.C. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi'den aldığı reklâm (PARA) gücüne güvenerek, bir PARAMİLİTER gibi çalışan LİNÇÇİ tiyatro dergilerine yuvalanmış entelektüel düşmanı, çaba karşıtı, kavga kaçkını insanların hüküm sürdüğü Türk tiyatrosuna karşı topyekûn bir duruş belirlenmezse, hiçbir kimsenin "Türk Tiyatro Bataklığı" durumundan yakınmaya hakkı olmayacaktır. İnternet sitelerini, facebook sayfalarını, twitter kafeslerini birer ağlama duvarına dönüştüren yetersiz tiyatro muhaliflerinin yaptığı sade suya tirit eleştirileri savuşturmaya yetenekli LİNÇÇİ Türk tiyatrosu, karşısına net bir biçimde çıkan yiğit insanları gördüğünde, soluğu karakollarda, savcılıklarda, yargıçlıklarda alıyor!...

Ben, halk yararına, tüyü bitmemiş yetim yararına kurduğum Bulunmaz Tiyatro'da sürdürdüğüm oyunculuk ve yazarlık çalışmalarına, yeni bir çalışma ekleyerek, halkıma, tüyü bitmemiş yetime hizmet ediyorum:

"OYUNCU VE YAZARLARA TİYATRO HUKUKU DERSLERİ!"

"TİYATRO HUKUKU DERSLERİ!", ağır ağır olsa bile ilgi görüyor. 

"Açık Öğretim Fakültesi" mantığıyla devam ettirdiğim İnternet'teki "TİYATRO HUKUKU DERSİ" sürecine şu avukatları katmıştım:

1 - Avukat Burhan Gün
2 - Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar
3 - Avukat İbrahim Demirci
4 - Avukat İnan Yılmaz
5 - Avukat Mehmet Bozkır
6 - Avukat Murat Çoban
7 - Avukat Reyhan Kayışlı
8 - Avukat Süleyman Anıl
9 - Avukat Uğur Demirci Tosun
10 - DEDE HUKUK BÜROSU

"EMEKÇİ ÜNİVERSİTESİ TİYATRO HUKUKU FAKÜLTESİ" için ilk başvuruyu sanatçı adayı inşaat mühendisi Mustafa Kazma yaptı!

Cumartesi günleri ücretsiz olarak verdiğim "OYUNCULUK DERSİ", "YAZARLIK DERSİ" gibi "TİYATRO HUKUKU DERSİ" sürecine katılmak için herhangi bir koşul yok. Bu derse, dileyen herkes girebilir! 

"KÖPEKLER BİLE GİREBİLİR, LİNÇÇİLER ASLA GİREMEZ"

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz