4 Mart 2013 Pazartesi

Hilmi Bulunmaz'ı mutlaka mahkûm ettirmek isteyen Ömer Faruk Kurhan, bu kez de, Bulunmaz'ın "İFTİRA SUÇU" işlediğini iddia ederek savcılığa DAVACI VE ŞİKÂYETÇİ olma cesareti gösterirken, avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın isteklendirmesiyle Bulunmaz'a İFTİRA atmayı sürdürebiliyor!

T.C.
İSTANBUL
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
EK - D
Soruşturma No: 2013/23184


SORGULAMA TUTANAĞI
(Şüpheli İçin)

İFADE VERENİN * :

SORULDU:

"Ben, hakkımdaki suçlamayı kabul etmiyorum. Tiyatrocuyum. Yaptığım işle ilgili olarak eleştiri mahiyetinde şikâyete konu İnternet yazısını yazdım. Hiçbir şekilde bu yazıda müştekinin ismi geçmemektedir. Olayda İFTİRA suçunun yasal unsurları bulunmamaktadır. İlk önce, müşteki, beni şikâyet etmişti. İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi 2010/8 Esas Sayılı Dosya üzerinden yargılandım. BERAAT ETTİM. Daha sonra hakkımda tazminat davası açıldı. O dava, devam etmektedir. Daha sonra, ben de, kendisini şikâyet ettim. Şikâyet hakkımı kullandım." dedi.

Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 147. Maddesi'nde yazılı hususların yerine getirilmesinden sonra, tutanak okunup, ifade verenle hazır bulunanlar tarafından imza altına alınmıştır. 04/03/2013

Ali İhsan Demirel          Merve Serin         Hüseyin Hilmi Bulunmaz 
            27852                     Zabıt Kâtibi                         Şüpheli
Cumhuriyet Savcısı