27 Mart 2013 Çarşamba

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yoruma açık youtube'ndaki en ağır sözleri bile "uygunsuz dil nedeniyle" kaldırıp, sansür etmiyor!



Bulunmaz, Tolga Tuncer'in konuşmasını istiyor!

gönderen: TheBulunmazTiyatro • 826 görüntüleme
Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Sümeyye Erdoğan'ın ağır bir biçimde suçladığı Tolga Tuncer'in rahatça konuşup durumu anlatmasını istiyor! Not: Bu videoda adı geçen Sümeyye Erdoğan adlı kişinin...

Tüm Yorumlar (10)

Hilmi Bulunmaz
  • Murat Ayhan
    Tolga denen piç, ananı yolla bana sikeyim doya doya. Sen ve senin gibiler, bu dilden anlar ancak. Orospunun dölü. Sikimin kırma kolu. Ananın götüne kadar girdik. Kuyruk acın ondan belli...
     · 
  • kareteci1903
    Ne deyisen oğlum? Ne anlatısan çakal? Tolga'yın da, senin de, ta anlarsın sen lan çakallar! Niye başörtüyü hazmedemiyonuz? Biz, kızlarınızın kilodu, sütyenine karışıyo muyuz lan amcık? TOLGA TUNCER, şerefsizlik yapma lan tiyatrocu mısan, ibne mısen ne? Sen de kes lan!
     · 
  • remokausa
    Allah bu adamcağızın yakın çevresine sabır versin... Manyamıs bu besbelli... Reklâm mı yapmak istiyin len bizim oglan? :)
     · 
  • MultiHulahop
    :))) 

    15 dakkadır gülüyorm gören delirdi bu diyecek Hacım senin ne işin var yotube'da ya :))) 

    Git torununu al parka götür salla falan yani. Yanda başka videoları da var onları da izleyin kopacaksınız :)

    Bakkala gitmiş yada büfeye sakız almış :)

    Belki arkadaşı vermiştir yada büyük paketlerden vardır çantasında. Ağzı olan konuşuyor bir de kamera koyup çekmiş yayınlamış. Bu İnternet olmasaydı memleketimin çeşitlerinden haberimiz bile olmayacaktı Allah'ım boş vaktin çok muydu da bunları yarattın :)))))
     · 
  • Halilsoyletmez
    Hacı amca ne anlatıyorsun Allasen
     · 
  • dusdahdarem
    Ya bir de herhalde şimdi bu olay çok konuşulur Google'da bu konuda çok video falan aranır diye hemen atlamış konuya :)))) 

    Bir ton lâf ediyor; incir çekirdeğini doldurmuyor. Seni bulup izleyenlerin vaktine acı be kel amcacık :)))
     · 
  • dusdahdarem
    Sümeyye'yi salla ama keltoş çok tatlı yaaa :)))) 

    Haber spikeri havalarında kurulmuş konuşmuş da konuşmuş. Bir sürü lâf söylüyor da ne dediğini anlayabilemedim :))) 

    Ha bire özür diliyor; sonra da, onun da onun da hepiciğinin deyip bitiriyor :))

    Bir de sosyalistim falan demiş ne alakaysa. Ulan hiç mi sosyalist görmedik be! Kim bu? Tanıyan var mı? Harbi çok matrak. Buna neden komedi yaptırmıyorlar tiyatrocumu bu kel amcacık???
     · 
  • marco76uk
    Kel amcam bir izler misiniz lütfen videonuzu tekrardan? Kendinizle çelişkili tiyatro eserini görürsünüz umarım. Aklın sıra savunma yapıyorsun ama konu hakkında çok bir bilgim yok diyorsun. Umarım dünyadaki diğer sosyalistler senin gibi değildir.
     · 
  • antinazihey
    Sayın Tayyib Erdoğan hemen hemen 2 kişiden birinin oyunu almış bir başbakan evet. Hangi alanda popüler olmak isterseniz gelin sayın babbakanımız tarafına sataşmayın sanatçı da olsanız halk sizi sevmez halkın başbakanı R. T. Erdogan
     · 
  • alatin23
    En ilkel tiyatro oyunlarında, oyuncu acaba izleyiciye hakaret edebilme hakkına sahip midir ki, sizler sanattan dem vuran, sanat ruhundan yoksun insanlarsınız maalesef. Ayıp, ayıp.
     ·