23 Şubat 2013 Cumartesi

Samimî yazar Melih Anık'a aba altından sopa gösteren LİNÇÇİ Dilek Tekintaş, ya eleştiri görmemiş yada sayı saymasını bilmiyor!

LİNÇ KAMPANYASI imzacısı ve "İstanbul Korsan Tiyatroları" dramaturgu Dilek Tekintaş'ın klavyesinde soru imi (?) ve tırnak imi (") olmadığı için, biz, kendi klavyemizde bulunan soru imini (?) ve tırnak imini (") ödünç olarak dramaturg kardeşimize verdik. Çakma dramaturg kardeşimizin savruk yazısına daha cesur ve ciddi bir dramaturjik düzenleme yaparak, yazıyı sizlere sunduk!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Düşünce barındırmayan, iyiyi güzeli önermeyen biriyle ne tartışılır ne konuşulur? Bu üslupla yazan biri nasıl özür bekler? Anlaşılır gibi değil. Dedikodu yapmaktasınız ve sürekli yanlış ifadeler içindesiniz. Ruhunuzun huzur bulmasını dilerim. Yaşınıza hürmetten artık "durun" diyorum sadece. 

Şahıslar yetmedi, kurumlara mı sıçradınız? 

Hangi sıfatla? Kim olarak önermektesiniz değerli yargılarınızı?!

Sizin bu kadar hassas olup, herkese ağzınıza geleni yazma hakkınız nereden? 

Sanırım biliyorum, muhatap alındığınız için, inandığınız bir hâl olsa gerek. Herkesten aynı şeyi beklemek de yanılgınız. Tiyatro dünyasına kattığınız kirlenmenin bedeli yok ve yakıştıramıyorum size. Bunlar benim fikrim. Haksız olduğumu yazamayıp, size yazılandan alıntılarla karşınızdaki kişiye bütün alanlarınızdan üstelik emin olmadan yazmanız pek yazık bir durum.

(Kaynak: Düşünceler)