3 Ocak 2013 Perşembe

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tiyatro sanatına hizmet etmek için aforizma da yazıyor!

                                                                                                foto için tıklayınız

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz - Toplumsal hayat için Kenan Evren önderliğindeki 12 Eylül Faşizmi neyse, tiyatral hayat için de Prof. Dr. Özdemir Nutku ve Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı önderliğindeki LİNÇ KAMPANYASI odur!


***

Ayrıca bakınız:

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tiyatro sanatına hizmet etmek için aforizma da yazıyor!

Her türlü ödülün, aslında birer "ödün" olduğunu iyi bilen Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Melih Anık'ın aşağıda sunduğumuz tweet'inde bulunan parantez içerisindeki boşluğu "maymungötürengi" sözlerle kendisi doldurdu!


Bulunmaz Tiyatro yönetim binasındaki yangın hasara neden oldu!


Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Yeşim Özsoy'un aşağıdaki tweet'ini (hem de yazı yazma sevdası ve yangın felaketi nedeniyle iki gündür uykusuz olmasına karşın) okuduktan sonra şöyle söyledi: "Türk tiyatrosu var! Türk tiyatrosu, tam tamına 1100 kişilik alçak kişiden ve bir de, Türkçe özürlü şahıslardan oluşuyor. Örnekse, 'Üslubu?'

sorusunu sormak yerine 'Uslübu?' sorusunu soranların ve 1100 kişilik alçak kişinin egemen olduğu bir Türk tiyatrosu var!"

Türkçe özürlü ve anlatım kabızlı Yeşim Özsoy'dan "at boynuna kelebek konmuş" gibi anlamsız, düzeysiz ve kitsch bir benzetme!