13 Ocak 2013 Pazar

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni 13 Ocak 2013 günü İstiklâl Caddesi'nde ele geçirdi!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Kurucularından ve Eski Sahibi, Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yazdığı "Editörden" yazısının "Seval Deniz Karahaliloğlu" bölümünü, çok önemli bulduğumuz ve Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu'na (SSDK) "Allah'tan bol ve çok şifa dilediğimiz" için bu bölümü okurlarımızın dikkatine sunuyoruz:

"Seval Deniz Karahaliloğlu

İzmir'den her ay büyük titizlikle hazırladığı yazılarına sizin de fark ettiğiniz gibi zorunlu olarak ara vermek zorunda kalmıştı. Seval azmiyle bu illeti alt etti. Tedavi süreci devam ediyor. Seval'in dinlenmesi gerek, kendisini yormaması gerek ama dinletemedik, tuşlara dokunacak gücü bulduğu ilk anda, Hakan Gerçek'le yaptığı 'Van Gogh' söyleşisini hazırladı, yine büyük bir keyifle okuyacak, Seval'le özlem gidereceksiniz.

Sevgili Seval, zoru başardın. Zoru; azminle, inadınla, disiplininle başardın... Hoşgeldin, seni ve doyumsuz kalemini çok özlemiştik..."

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, Ocak 2013, Sayı 245, 8 TL, sayfa 3)