8 Aralık 2012 Cumartesi

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hüseyin Hilmi Bulunmaz'ın kendisine HAKARET ettiği iddiasıyla LİNÇÇİ kişilerin avukatı BURHAN GÜN'e talimat vererek "ADALET" süreci başlatıp, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz hakkında KAMU DAVASI açtırmayı başaran Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı ve LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Prof. Dr. NURHAN TEKEREK'in "Ankara'dan aldığı ödül" rüzgârı bile, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın en küçük bir ceza almasına, Hilmi Bulunmaz'ın bir güne bile, bir kuruşa bile mahkûm olmasına en küçük bir esinti katkısında asla ve kesinlikle bulunamadı!

Prof. Dr. Tekerek’e Ankara’dan ödül geldi

Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurhan Tekerek, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Büyükşehir ve Çankaya Belediyesi, Devlet Tiyatroları, Çağdaş Drama Derneği, Çağdaş Sanat Merkezi gibi resmi ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla organize edilen ve kent insanlarının kentli bilincini ve sanatsal algısını güçlendirmeyi amaçlayan 6. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali'nde, Akademik Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Festival komitesi tarafından ödüle değer görülen Prof. Dr. Nurhan Tekerek, 24 Mart 2012 tarihinde Ankara'ya giderek, Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nde gerçekleştirilecek törende, Onur Ödülü’ne layık görülen Prof. Bozkurt Kuruç'la birlikte ödülünü alacak. Prof. Dr. Nurhan Tekerek, ödülün ardından, bu yıl festivalin ana teması olan "ADALET" konulu panele konuşmacı olarak katılacak. (Rektörlük Basın Bürosu)

(Kaynak: Bursa Uludağ Üniversitesi)