26 Kasım 2012 Pazartesi

Yeni Akit Gazetesi'nin İnternet yayını www.habervaktim.com sitesi, BİRGün Gazetesi'ni SOSYALİST sanıyor! Oysa BİRGün Gazetesi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın en temel hakkı olan "YANIT HAKKI" metnini bile ipine takmayacak kadar ilkel bir SANSÜRCÜ!

Avazı çıktığı kadar sosyalizm adını kirleten BİRGün Gazetesi'ni SOSYALİST sanan www.habervaktim.com sitesi muhabirleri, yazarları, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı SANSÜR silahını seve seve kullanan gazeteyi tanıyamadıkları için, bu gazetenin SANSÜRCÜ bir gazete olduğunu algılamayıp, bu gazeteyi SOSYALİST sanıyorlar. Bu gazete o kadar SİNSİ SANSÜRCÜ (SS) ki, göreceksiniz, aşağıdaki habere konu olan SKANDAL nedeniyle bile tükürüğünü yalamak zorunda kalacak. 

Çünkü...

Bu kez, karşısında birkaç yüz, hadi bilemediniz birkaç bin kişinin izlediği Sosyalist OYUN Sitesi değil, koskoca bir Başbakan var!

***

Skandal manşet

Yeni yazar kadrosunu anonslayan Birgün, Başbakan Erdoğan'lı manşetinde Erdoğan'ın gözlerine siyah bant çekti..

SOSYALİST gazete Birgün, Başbakan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir manşete imza attı.

Manşetinin tamamına Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını koyan gazete, Erdoğan'ın gözlerine de siyah bant çekti.

MUHALİF YAZARLAR İLK KEZ ANONSLANDI


Gazete, yakında kendi bünyesinde yazmaya başlayacak muhalif yazarların soyadlarını da siyah bantın üzerine yerleştirdi. O isimler ise ilk kez gazeteden anonslandı: Banu Güven, Ertuğrul Mavioğlu, Nuray Mert, Ahmet Şık, Ece Temelkuran, Yıldırım Türker...

İŞTE O SKANDAL MANŞET

(Kaynak: HABER VAKTİM)