12 Kasım 2012 Pazartesi

Tiyatronun "t"sinden anlamayan LİNÇÇİ Yaşam Kaya üfürüyor!


Kültür Sanat Söyleşileri (Yaşam Kaya - Ece... ile  imctv

Yukarıdaki saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen video, üç aylık bir sürede sadece ve yalnızca 50 kez izlenmenin bile çok altındayken, biz, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen videoyu yayınlar yayınlamaz, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen video, birden bire 750 kezden bile fazla izlendi! (Tabii ki, şimdilik bu kadar izlendi. Biz, kesinlikle peşini bırakmayız!!!)


Önemli not: Biz, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen videoyu yayınlamadan önce, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen video, henüz hiçbir reklâm alamamıştı. Biz, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen videoyu yayınladıktan sonra, bu saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen video, hızla, hem de şimşek hızıyla birçok "ciddi" ve değişik reklâm almaya başladı!!!...


***


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki:

"Yukarıdaki saçma sapan ve hiçbir estetik içermeyen düzeysiz videoyu izlerken, neredeyse düşüp bayılacaktım!"

***

Ayrıca bakınız: 

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, linkini verdiğimiz Melih Anık "Dokunuş"unu okuyunca şöyle söyledi: "LİNÇÇİ Yaşam Kaya küçük ama mide bulandırıyor"


Melih Anık, karınca gibi çalışıp, karınca kararınca katkı yapıyor!


Tiyatro yazarı Melih Anık, kendisini tiyatro yazarı sanan yaşam cahili LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın adını açıkça vererek yazı yazıyor!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisinin sanatsal ifade olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için iğrenç bir LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen 1100 KİŞİLİK KARA KALABALIK içerisinde kulaç atan Shakespeare Cahili LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın aşağıdaki tweet'ini okur okumaz,

"BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK" şarkısını dinlemeye başladı!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki haberi okur okumaz, şöyle bir soru sormak zorunda kaldı: "Kültür Bakanlığı'na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, LİNÇÇİ Yaşam Kaya'yı neden destekliyor?"


Tiyatronun "t"sinden bile asla anlamayan LİNÇÇİ Yaşam Kaya, kendisini "bulunmaz tiyatro kumaşı" sanmaya devam ediyor hâlâ!