16 Kasım 2012 Cuma

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın, "İzmir'de Sanat" İnternet sitesindeki "Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor ‘Antonius İle Kleopatra’ oyunuyla İzmir’de" başlıklı haberine yaptığı gayet net, çok hoş okuyucu yorumları!

Hilmi Bulunmaz tarafından 14 Kasım 2012 19:03 tarihinde

Uzun zamandır Enobarbus olmadan "ayıplı bir biçimde" oynanan bu oyunda, yukarıdaki habere göre, artık Enobarbus (Kevork Malikyan) sahneye çıkacak mı? Bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum. Bu sorunun yanıtını siz (İzmir’de Sanat) yada Oyun Atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer verebilirse, çok sevineceğim.

***

Hilmi Bulunmaz tarafından 14 Kasım 2012 23:00 tarihinde

Gözünü budaktan, sözünü LİNÇÇİ Oyun Atölyesi’nden asla ve kesinlikle sakınmayan yazar Melih Anık, kendilerini "Oyuncuların azı YAVŞAK değildir genellikle…"ci sandıkları için olsa gerek, "Oyuncuların çoğu YAVŞAKtır genellikle…" kem sözüne bile karşı çıkabilecek yürekleri olmayan insanlara "Dokunuş"ta bulunuyor!

Tıklayınız: 
http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/11/blog-post_3107.html

***

Hilmi Bulunmaz tarafından 15 Kasım 2012 18:06 tarihinde

400 yıldır dünya sahnelerini kirleten duygu yoksunu ve eser hırsızı Shakespeare'in oyunlarının hiçbiri kendisine ait olmamasına karşın, bu sözüm ona oyunları izleyenlere, söylenecek hiçbir söz bulamıyorum.

Bulunmaz Tiyatro – İstanbul
Genel Sanat Yönetmeni
Hüseyin Hilmi Bulunmaz

(Kaynak: İzmir'de Sanat)