27 Ekim 2012 Cumartesi

Yeni Akit Gazetesi'nden Osman Yiğit, ilginç bir habere imza atmış!

"Nefret yasası Siyonizme hizmet eder"

Osman Yiğit
27 Ekim 2012

Bir süredir "Nefret Suçları" adı altında Türk Ceza Kanunu'na yeni hükümler eklenmeye çalışılmasının uluslararası Siyonizmin ve içimizdeki kollarının bir tuzağı olduğunu söyleyen Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teşhis Platformu Onursal Başkanı Deniz Şar, "İçimizdeki İsrail'e de 'van minüt' demenin vakti gelmiştir" diyor.

Sözde sivil toplum örgütlerine, basın ve medyaya, siyaset, bürokrasi ve yargıdaki truva atlarına bakıldığında "İçimizdeki İsrail"in görülebileceğini ifade eden Deniz Şar ile Siyonist lobinin Türkiye üzerindeki nüfâzunu konuştuk. Buyurun.

- "Nefret Suçları" kavramı ve bu kavramla ilişkili yasa isteği ve çalışmaları, sizce Türkiye gündemine neden bu dönemde girdi?

- Sorunuza cevap vermeden önce bu kavramı kullanarak gizlenmeye çalışan gizli, örtülü yapılara dikkat çekelim. Birtakım karanlık odaklar deşifre olmaya başladılar. Bu ‘tehlikeyi' benizlerinde ve derin kimliklerinde hissediyorlar. Bu bizim açımızdan hayra alamet bir gelişme. Her taşın altından çıkan sonucun adını koyalım; beynelmilel siyonizm ve içimizdeki Truva atları, ya da başka bir deyişle içimizdeki İsrail! Dünyanın birçok bölgesinde deşifre edilme ve dökülüp yok olma yolunda ilerleyen siyonizm, bir porno yönetmenine Hz. Peygamber ve İslam'a hakaret içerikli bir film sipariş edecek kadar seciyesiz, seviyesiz ve çaresiz düşmüştür.

- Türkiye'deki yasa çalışmalarıyla ne alakası olabilir bu anlattıklarınızın? Nefret Yasası ile ilgili çalışmalar bildiğim kadarıyla 2010 yılından beri sürdürülmekte?

-‘Nefret dalgası' denilen ve birtakım yasalara zemin hazırlatılmak için bahane olarak kullanılan süreç bu tür girişimlerle sağlanmış oluyor. Dünyanın bir ucundan enjekte edilen bir mesajın sonucunu devşirmek siyonizmin ve mason localarının binlerce yıllık yöntemlerindendir. Yani bu yeni falan da değildir. Daha önce Danimarkalı olduğu söylenen karikatüristin Yahudi olması bir tesadüf müydü sizce? Peki Salman Rüşdi denen habis ruh sahibi yaratığın Yahudi olduğunu söylesem?

- Bunlar iddialı tespitler?..

- Sözde nefret yasası denen yasa ile İslamın, Türklüğün hür düşüncenin, bilimin başına çuval geçirilmeye çalışılmaktadır. Devekuşunun başını toprağa gömmesi gibi bir akıl tutulmasıdır verilen, daha doğrusu verilemeyen tepki. Siyon menşeli baskı gruplarının, içimizdeki İsrail'in taslaklarını yasalaştırma çalışmalarını kabul edemeyiz. Buna itiraz edilecektir tabii ki. Danimarka'daki, Amerika'daki, Almanya'daki, Hollanda'daki, Fransa'daki sözde terör, provokasyon ve sair ısmarlama çirkin işlerin asıl maksadının, Türkiye ve benzeri ülkelerde, tasma niyetine geçirilmeye çalışılan çok sayıdaki kanunlar için psikolojik ortam oluşturmak olması bizi hayrete düşürmemelidir.

"'NEFRET YASASI' İLE PİSLİKLERİNİ ÖRTMEK İSTİYORLAR"

- İçeriği ile ilgili bir bilgi sahibi olmadığınız yasa tasarısı sizi bir birey olarak neden bu kadar rahatsız ediyor?

- Bizim derdimiz, İslamın, Türklüğün ve Türkiye'nin bekası. Taslak hakkında bilgi sahibi olmadığımızı söylerken, sanıyorum Kültürel Genetik Genel Teorisi adında bir atom bombasının veya bir röntgen makinesinin baş mühendisi olduğumu unutuyorsunuz. Bu elektriğin bulunması kadar önemli bir gelişmedir. Buraya dikkat ediniz; taslakla ilgili bize bilgi geldi veya gelmedi demiyorum. Taslakla ilgili bilgi sahibiyiz diyorum. Bu memleket sahipsiz değil. Bundan sonra İslam'a, Türklüğe ve Müslümanlara saldırmak için bu memleket bir platform olarak kullanılamaz, kullanılamayacaktır diyorum. Bir nefret yasası çıkacaksa, bunların, kartellerine, monopollerine, hortumlamalarına, gazetelerine, hakaretlerine, istilasına, kadrolaşmasına, faizlerine, faturalarına, faili meçhul kalan cinayetlerine, komplo ve suikastlerine, gerçeği örtme ve karartma faaliyetlerine, İslam'a ve Türklüğe karşı gün be gün yürüttükleri psikolojik savaşa ve necis emellerine karşı çıkmalıdır. Yasa bunların pisliklerini örtmek ve konuşulamaz hale getirmek için çıkmamalıdır.

"BU ZOKA YUTULMUŞTUR"

- Bu "Nefret Suçları" kavramı Türkiye'nin herhangi bir sıkıntısına çözüm içeriyor olamaz mı?

-Bu kavram Türkiye'nin hiçbir sorununa çözüm getirmeyeceği gibi, sıkıntıların asıl kaynaklarının tespitini de güçleştirecektir. Bu kavramın bugün, birçok sıkıntımız henüz çözüm beklerken, gündemin en baş sıralarında konuşuluyor olması bile başarılı bir yabancı istihbarat operasyonu olduğunu ortaya koymaktadır. Daha da önemlisi böyle bir operasyonun 3 dakikada anlaşılabilmesi ve deşifre edilmesi gerekirken, bu zokanın yutulmuş olmasıdır. Bizim kültürümüz, ‘Bizim yolumuz bize, sizin yolunuz size' demektedir. Bu memlekette kripto kimlik sahipleri kanun yaptıramamalıdırlar.

- "Nefret Suçları" kavramı ile amaçlanan ne olabilir?

- Amaç gayet açık: İslam'a, Türk kültürüne, kutsallarımıza saldırıları engellemeye çalışan insanları susturmak. Türkiye'yi sessiz ve derinden ele geçirmek isteyen odakların deşifre edilmesinin önlenmesine çalışıyorlar. İşte o siyon locaları ve locaların direktifiyle psikolojik karartma savaşı yürüten necaset sözlükleri ve basın ve medyadaki piyonları bunun için var. Sapkın adamlar bunlar. İntikam ve kan peşinde koşuyorlar.

- Kim bunlar? Nasıl yapacaklar bu saydıklarınızı?

- TÜSİAD'a, localara, bunların kurdurduğu sözde sivil toplum örgütlerine, basın ve medyaya, siyaset, bürokrasi ve yargıdaki truva atlarına bakın, hemen hepsini görürsünüz. Soros'un ve sair malum uluslararası siyonist odakların elemanlarının çoğu, gizli kimliklerinde hahamsız yapamazlar. Ağlama duvarında çekilmiş fotoğrafları da görülebilir pek çoğunun. İçimizdeki İsrail, işte bunlar.

"'NEFRET SUÇLARI' KAVRAMI ULUSLARARASI SİYONİZMİN SAVUNMA MEKANİZMASIDIR"

- Yahudilik ve Siyonizmle ilgili beyanlarınızın başka çevrelerce bir tür nefret'in yansıması olarak algılanabileceğini düşünüyor musunuz?

-Ben ne açıklarsam açıklayayım; benden nefret edeceklerini ve beni karalamaya çalışacaklarını biliyorum. Değişen bir şey olmayacak. Çıkıp ne desinler yani? “Biz 3 bin senelik kurulan komplonun, uluslararası siyonizmin Türkiye'deki temsilcileriyiz” mi desinler? “Biz X semtindeki hahama rapor veririz” 'mi desinler? Tabii ki ‘bu nefret suçudur' diye ciyaklayacaklar. Bu bir savunma mekanizmasıdır. Fakat bütün mekanizmaları dağılmak üzeredir. Saklanacak örtüleri kalmayacaktır. Tekrar ediyorum, ‘Yahudilerden başkası hayvandır' denen bir dini metin olabilir mi? Dahası böyle bir nefret içerikli öğreti din yerine konabilir, kendisine o tarz bir muamele edilebilir mi?

"İYİNİYETİMİZİ KULLANIYORLAR"

- Gizli Yahudilikten bahsediyorsunuz. Bu insanlar gerçekten Müslüman olmuş olamaz mı?

-Bize geliyorlar, şehadet getiriyorlar, ‘Gel' diyoruz ‘bize namaz kıldır' imam yapıyoruz. ‘Bize hakimlik yap', ‘savcı ihtiyacımız var' diyoruz. İstihbarata kadar soktuk bunları. Bu bir intihardır. Bize intihar etmeyi öğretiyorlar. Neredeyse Tanzimat'tan beri bunu öğretiyorlar. Kim öğretiyor, ona bakmak lazım. Gidin bakalım Avrupa'da Amerika'da bir kiliseye. ‘Ben hıristiyan olacağım' deyin. Bakın bakalım neler oluyor. 15 sene takibe alıyorlar adamı.

(Kaynak: HABER VAKTİM)