26 Eylül 2012 Çarşamba

Coşkun Büktel, ortada bir dolandırıcılık varsa hesap soruyor!

facebook'tan:

"TİYATRO PLATFORMU"NUN COŞKUN BÜKTEL'E VE HİLMİ BULUNMAZ'A KAPALI "AÇIK GRUP"UNDA HİLMİ BULUNMAZ'A SATAŞILMASI AYIP DEĞİL Mİ?

ZAFER GECEGÖRÜR TİYATRO PLATFORMUNDA KEMAL ORUÇ'UN AÇTIĞI TARTIŞMAYA KATILARAK DİYOR Kİ:

"Ragıp Abi anlatma bu ve 'Bulunmaz' gibi bir iki adam öyle gelmişler öyle gidecekler. Bunlar içinde olmadığı yapıya çamur atarlar dolandırdıkları bakanlık ve eski örgüt üyelerine yalandan hesap sorarlar. İnsan Hakları Derneği gibi gibi bir örgütün bilgisayarını bile kirletirler. Sonra da böyle olur olmaz yerden çıkıp üfürürler. Bulundukları her yeri tüketmişler abi... Kemal ve Ragıp abi anlatmayın ve hatta muhatap olmayın. Biz işimize bakalım..."

SAYIN GECEGÖRÜR, HİLMİ BULUNMAZ HANGİ BAKANLIK VE ÖRGÜT ÜYESİNİ NASIL DOLANDIRDI? BU İDDİANIZIN BELGELERİNİ LÜTFEN BİR AN ÖNCE YAYINLAYIN DA, YILLARDIR PEK ÇOK KONUDA BİRLİKTE HAREKET ETTİĞİM ŞU HİLMİ BULUNMAZ DENEN DOLANDIRICI OROSPU ÇOCUĞUYLA BİR AN ÖNCE İLGİMİ KESEYİM. MADEM BULUNMAZ DEDİĞİNİZ GİBİ BİR "DOLANDIRICIDIR", ONUN İÇ YÜZÜNÜ TEŞHİR ETMEK ARTIK BENİM DE ASAL GÖREVİM SAYILIR. SİZ ONA HERKESİN İÇİNDE DÜPEDÜZ İFTİRA ATMIŞ OLAMAYACAĞINIZA GÖRE, BİR İNSANA ELİNİZDE BELGE OLMADAN "DOLANDIRICI" GİBİ AĞIR BİR SUÇLAMA YÖNELTMİŞ (YANİ İFTİRA ATMIŞ) OLAMAYACAĞINIZA GÖRE; BULUNMAZ'I (YALNIZCA BULUNMAZ'IN ADINI VEREREK) "dolandırdıkları bakanlık ve eski örgüt üyelerine yalandan hesap sorarlar." DİYE BELGESİZ SUÇLAMIŞ OLABİLECEĞİNİZ DÜŞÜNÜLEMEZ. ÖYLEYSE, LÜTFEN BULUNMAZ'A İNANAN (BEN DAHİL) TÜM AHMAKLARIN EZBERİNİ BOZACAK VE BULUNMAZ'IN KİRLİ YÜZÜNÜ GÖREREK AYDINLANMASINI SAĞLAYACAK O BELGELERİ BURAYA EKLEYİN! EKLEYİN Kİ, BENİ YILLARDIR "DÜRÜST ADAM" İMAJIYLA ALDATMIŞ OLAN BU "DOLANDIRICIDAN" HESAP SORABİLEYİM!

TARTIŞMANIN TAMAMINI VE BÜKTEL'İN KEMAL ORUÇ'A DA CEVABINI OKUMAK İÇİN, LÜTFEN TIKLAYINIZ!