6 Ağustos 2012 Pazartesi

MÜSTEHCEN görseller yayınlayan LİNÇÇİ MİMESİS DERGİSİ'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ MİMESİS SİTESİ, emperyalist Avrupa Birliği'nin izleyicileri meta estetiğine tutsak edici programının duyurusunu yaparak, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesine yardım ve yataklık yapıyor!

"İzleyici Geliştirme" Konferansı

Mimesis Haber / AB çalışmaları kapsamında Avrupa Kültür Programı yeni bir konferans ile devam ediyor.  Program sanatçıların ve kültür alanında çalışanların sınır ötesi dolaşımının geliştirilmesi, kültürlerarası diyalogun arttırılması, ve kültür-sanat eserlerinin ve sanat çalışmalarının uluslararası dolaşımının geliştirilmesini hedefliyor. Bu bağlamda programı yürüten Avrupa Komisyonu 16-17 Ekim’de Brüksel’de “İzleyici Geliştirme” konferansı düzenleyecek. Komisyonun 2014-2020 yılları arasında kültür ve yaratıcı sektörler için getireceği hibe program teklifi olan “Creative Europe”, Avrupa kültür çalışmalarında izleyici kitleleri teşvik etmek için yeni ve uzun vadeli bir öneri getiriyor: İzleyici Geliştirme. İzleyici geliştirme; “sanatı daha ulaşılabilir yapan stratejik, dinamik ve interaktif bir süreç” olarak tanımlanıyor.

Kültür operatörleri tarafından izleyici geliştirme üzerine  örneklerin sunulacağı ve izleyici geliştirme stratejilerinin pratikte değişiminin destekleneceği konferans 16-17 Ekim’de Brüksel’de gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi ve kayıt işlemleri için tıklayınız

Senem Han / MİMESİS

(Kaynak: Mimesis)