6 Temmuz 2012 Cuma

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki haberi ilk kez okuyunca, hiç ikirciklenmeden derhal şöyle düşündü: "Emekçi halkın iktidar özlemi sosyalizm için değil, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için halkımıza şirin ninniler söylemeye devam eden Kapitalist Sanatçı Hamdi Alkan yönetimindeki 'Arka Sıradakiler' dizisinin setinde korkunç bir biçimde ölen Selin Erdem'in ailesi ve arkadaşlarının toplumsal mücadelesini, adil bir sonuç alınıncaya dek, devrimci kararlılığımızla, ısrarla ve inatla desteklemeye devam edeceğiz!"

BASIN AÇIKLAMASINA DAVET: SENARYO DEĞİL, GERÇEK CİNAYET


BASINA VE KAMUOYUNA DAVETİMİZDİR..


1 Mayıs 2012 günü, işçiler tatil gününde iken, sinema emekçisi Selin Erdem ve diğer set arkadaşları çalışmaya devam ediyordu.


Arka Sıradakiler dizisinin Kağıthane/ Seyrantepe'de çekim yapılan alanda meydana gelen olay sonrasında kardeşimiz-canımız Selin hayatını kaybetti.


Bizler, Selin'in ailesi ve arkadaşları olarak, çalışanlar için gerekli güvenli çalışma ortamının ve diğer güvenli çalışma koşullarının yaratılmamasının sonucu olarak bu acıyı yaşadığımızı biliyoruz.


Bu nedenle, soruşturmanın da yargılamanın da bütün sorumluların yargılanması hedefiyle sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz. Yargılamanın da, davamızın da sonuna kadar takipçisi olacağımızı duyururken;


İlk duruşma 7 Haziran.2012 tarihinde 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde. Aynı gün Saat: 9.30 da Çağlayan'daki Adliye binasının önünde (Metrobüs tarafındaki ana giriş kapısında) yapacağımız basın açıklamasına ilgi göstermenizi bekliyoruz.


Saygılarımızla..


SELİN ERDEM'in AİLESİ VE ARKADAŞLARI

(Kaynak: MİHMANDAR UCUBE)