2 Haziran 2012 Cumartesi

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın iki (rakamla 2) yıl hapiste çürümesi için avukatları Süleyman Anıl'la İbrahim Demirci'ye derhal talimat verip, noterleri, savcıları, yargıçları harekete geçirerek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın "6 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA" neden olan Kırmızı Pabuçlu Shakespeare Çocuğu Nihat Haluk Bilginer, magazin basınının gereksindiği "asparagas haberler" için sulandırıcı, halkı uyutucu mangazinel madde olmaya başladı!

HALUK BİLGİNER İLE EVRİM ALASYA BİRLİKTE Mİ?


Haluk Bilginer, oyuncu Evrim Alasya ile felekten bir gecce çaldı...


6 yıllık eşi Aşkın Nur Yengi'den ayrılma kararı Bilginer, Londra'daki oyun sonrası hız kesmeden İstanbul geccelerin daldı... Kadıköy'de sahneye çıkan Bilginer, daha sonra Aşkın Nur Yengi ile ayrılıklarına neden olduğu iddia edilen oyuncu Evrim Alasya ile bir mekanda buluştu.


Mekanda 3 saat baş başa oturan ikilinin keyfi çıkışta gazetecileri görünce kaçtı...


Soruları yanıtlamayan Haluk Bilginer'in korumalığını ise mekan çalışanları üstlendi. Görevliler, gazetecilere su atarak görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Evrim Alasya ise mekanın arka kapısından kaçırıldı!


'Muhteşem Yüzyıl'da dikkat çekti


Evrim Alasya, pek çok dizide rol almasına rağmen asıl çıkışını 'Muhteşem Yüzyıl'da Nebahat Çehre'nin gençliğini canlandırarak yaptı. Ayrıca ikilinin arasında 25 yaş fark var...



(Kaynak: gecce)