3 Haziran 2012 Pazar

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Aslı Aydıntaşbaş'ın hiçbir inandırıcılığı olmayan aşağıdaki tweet'ini okur okumaz şöyle düşündü: "CHP gibi dangalak bir ana muhalefet partisinin, sağda solda gevezelik yapan irili ufaklı birçok sahte solcu örgütün bulunduğu bir ülkede, hükümet, muhafazakâr hayat tarzını yasalarla empoze edebilir!

Aslı Aydıntaşbaş - Muhafazakâr bir hükümet, muhafazakâr değerleri ve dinî yasamı savunabilir, hattâ özendirmeye çalışabilir. Ama yasayla empoze edemez.


***


VikipediAslı Aydıntaşbaş için diyor ki:


1971 senesinde doğdu. Robert College ve Amerika'da Bates College'den mezun oldu. Aydıntaşbaş, New York Üniversitesi'nde gazetecilik ve Ortadoğu üzerine yüksek lisansını tamamladı. Gazeteciliğe Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. Bosphorous Chronicle, Yeni Yüzyıl, NTV, Radikal, Sabah, Habertürk.com, Habertürk TV ve Akşam'da köşe yazarı, muhabir, Washington temsilcisi ve Ankara temsilcisi olarak çalıştı. Bu sırada New York Times, Wall Street gibi gazetelerde haber ve makaleleri yayınlandı. Halen Milliyet Gazetesi'nde dış haberler sayfasında köşe yazarı olarak yazılarını sürdürmektedir.