10 Haziran 2012 Pazar

Dört yüz yıldır dünya tiyatro sahnelerini kirletip, dünyanın emekçi halklarının ilelebet sömürülmesi için tepe tepe kullanılmış sahte duygular mimarı, emperyalist kültürün (s)imgesi, samimiyetsiz herif William Shakespeare tarafından yazıldığı iddia edilen "Antonius ile Kleopatra" adlı saçma sapan ve cinsel aşk duygularıyla tıka basa dolu iğrenç oyunun yapımcısı, Kıt Görüşlü Küt Oyuncu Kırmızı Pabuçlu Shakespeare Çocuğu Nihat Haluk Bilginer, televizyon dizilerindeki başarısızlığına bir yenisini daha eklemek üzere!

Haluk Bilginer ile Ebru Özkan yeni dizide bir araya geldi

Televizyon ekranında bugüne kadar farklı dizilerde yer almasına karşın birkaç iş dışında dizileri tutmayan Haluk Bilginer, yeni bir diziyle reyting peşinde koşacak.

Star TV'nin yaz ayları için hazırladığı dizinin ismi "Hayatımın Rolü"... Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen yapacak.

Haluk Bilginer'in yanı sıra Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Bekir Aksoy, Güzin Özyağcılar gibi isimler de dizide rol alıyor.

Dizide Haluk Bilginer kadın kılığına girecek. Bilginer'in eşini ise son olarak 'Anneler ve Kızları' dizisinde Feride Çetin ile kamera karşısına geçen Ebru Özkan canlandıracak.

Hanımın Çiftliği dizisiyle akıllarda yer edinen Özkan'ın ağabeyi rolünü usta besteci ve yorumcu İlhan Şeşen hayat verecek. Dizinin seneryosunu ise Gamze Özer yazıyor.

(Kaynak: Televizyon Gazetesi)

***


Ayrıca bakınız:


Dört yüz (rakamla 400) yıldır dünya emekçi halklarının, işçilerin boyunduruk altında kalarak sömürülmesi için tepe tepe kullanılan sahte duygular mimarı William Shakespeare'in Türkiye şubesi gibi çalışan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, erotik duygularla uyutulan bir halka sürekli olarak yapay hayat tarzları empoze ederken, aşağıdaki paragrafı önemli bulduğumuz için okurlarımızın dikkatine sunduk!