26 Haziran 2012 Salı

habervaktim.com, Nagehan Alçı'yı hedefe koyarak acı konuştu!

Kaç para istiyorsun?


Parayı verenin düdüğünü çalan Nagehan Alçı, Akşam'daki köşesinde Habervaktim'e karşı iftiralarla dolu, sayısız maddi yanlış içeren “sipariş” bir yazı yayınladı.


Alçı'nın köşesinde yayınlanan yazıda Habervaktim, Odatv ve Ergenekon'la benzeştiriliyor…

Askeri vesayetin ve Ergenekon'un güçlü olduğu dönemde, laik-Kemalist çizgide köşeler döktüren bu kadın, yandaş olarak nitelediği İslami kesimi yerden yere vuran yazılar yazıyordu.

O dönem güçlülerin yanında bu çizgide yer alıp “mamasını” bolbol alan Nagehan, şimdi oradan mama kesilince kendisine yeni mamacı bulmuş anlaşılan.

Kocasıyla beraber "İki Kişilik Çete" olarak hareket eden, kendilerine mama vermeyenleri hedefe koyan bu ikili oldukça başarılı. 28 Şubat Soruşturması'nın başladığı günlerde Aydın Doğan üzerinde boğucu ve korkutucu bir baskı kurdular ve sonunda Nagehan, grubun televizyonu CNN'de programı kapıverdi. Aydın Doğan ayaklarına kadar gelip evlerinde bunlara mamalarını verip susturdu.

Askeri vesayetin beli kırıldıktan ve AK Parti güçlendikten sonra, “mama burada” diyerek kocasıyla birlikte sanki kırk yıllık AK Partiliymiş gibi hareket eden ve TRT'den Kanal 24'e, Takvim gazetesinden Sabah'a, Beyaz TV'den Ülke TV'ye kadar her yerden mamalanan bu ikili, arada da “etik takılalım” mantığıyla hareket ediyorlar.

PKK'nın paravan kuruluşunun Galler'de günlerdir ağırladığı ve mamalandırdığı Ali Bayramoğlu ve ekibini aniden savunması da bu nedenden. “Nefret suçu” “Kimliklere saygı” gibi bolca kullandığınızda sizi etik ve ilkeli gösteren kavramlarla yazısını süsleyip Habervaktim'e saldıranlar kervanına katılmış Nagehan. Böylece entelektüellerden de bir alkış alıp, mamalanmaya azıcık da itibar katacak aklınca.

Kızım sen, Ergenekon'un en güçlü günlerinde Ergenekon ekibinin yuva haline getirdiği Akşam Gazetesinin “süslüsü”ydün…

O zamanlar AK Parti'yi tek kelimeyle savunduğunu görmedik. Ergenekon ekibiyle aynı çizgide yazılar yazıyordun. O günlerde ise biz linçten lince uğrayarak Ergenekon'la mücadele ediyorduk. 28 Şubat'tan beri bu böyle…

ODA'CILARLA AKŞAM'DA KADEH TOKUŞTURUYORDUN

Bizi ODA TV'yle benzeştirmişsin. ODA TV'nin arşivi bizi linç etme haberleriyle dolu. O zamanlar sen ODA TV'nin en güçlü kalemleriyle Akşam'da kadeh tokuşturuyordun.

Şimdi aniden kafana saksı düşmüş gibi dönmen ve yaptığın bu artistlikleri kime yutturacağını sanıyorsun Nagehan?


KAÇ PARA İSTİYORSUN, ONU SÖYLE

Senin piyasan nedir? Habervaktim'in lehine yazmak için kaç para vermemiz gerekiyor?

Daha önce Oktay Ekşi, tarifesini açıklamıştı ve hesabına parayı yatırıp konuşturmuştuk. Hesap numaranı ve tarifeni gönder, parayı basalım biraz da Habervaktim için döktür!!!

(Kaynak: HABER VAKTİM)