21 Haziran 2012 Perşembe

Yeşil sermaye temsilcisi Yeni Akit'le yeşil sermaye temsilcisi Yeni Şafak arasındaki uzlaşır çelişkiler bile pazara sürülmeye başlandı!

Ali Bayramoğlu hakkında şok iddia


Türkiye'nin Ermenistan politikası ve terörle mücadele yöntemini yerden yere vururken, Ermenilere soykırım tezini savunan ve sürekli “açılım” öğütleyen yazılarıyla bilinen Yazar Ali Bayramoğlu'nun gerçek kimliğini gizlemeye çalışan bir “kripto” olduğu ileri sürülüyor.


Bayramoğlu'nun aslen Ermeni kökenli olduğu ancak çok yakın dostları dışında kimseyle gerçek kimliğini paylaşmadığı iddia ediliyor.

Uzun bir süredir gazeteciler arasında dillendirilen Ali Bayramoğlu hakkındaki bu iddianın artık yazarı olduğu Yeni Şafak'ta da bilindiği belirtiliyor.

Habervaktim'in edindiği bilgilere göre, Yeni Şafak çalışanları, Bayramoğlu'nun Ermeni kökenli olmasına değil, “Ermenicilik yapması”na tepki gösteriyor.

Yeni Şafak'tan bir yetkilinin bir dost sohbetinde, yazarları Ali Bayramoğlu hakkında "Ermeni kökenli olmasından bir rahatsızlık duymuyorum, olabilir tabi. Ama yazılarında Ermenicilik yapıyor ya, bu beni çok rahatsız ediyor" dediği öğrenildi.

DPI TOPLANTISI İÇİN GALLER'DE

İddialarla ilgili olarak Ali Bayramoğlu ile görüşerek, bir açıklamasının olup olmayacağını sormak istedik. Ancak Bayramoğlu'nun Türkiye'de olmadığı; PKK'nın paravan kuruluşu olduğu ortaya çıkan İngiltere merkezli DPI adlı örgütün toplantısına katılmak için Galler'e gittiği öğrenildi.

TÜRK KAMUOYU CEVAP BEKLİYOR

Türk kamuoyu, yazılarını ırkçı saiklerle kaleme aldığı ileri sürülen Ali Bayramoğlu'nun bu iddialara açıklık getirmesini bekliyor. En başta Yeni Şafak okurları, Bayramoğlu'nun bu iddiaların doğru olup olmadığına cevap vermesini istiyor.

YENİ ŞAFAK OKURLARI: BU BİZİM EN TABİ HAKKIMIZ

Yeni Şafak okurları "Açıklansın ki, yazılıp çizilenlerin ne düşüncelerle o şekilde yazılıp çizilmiş olabileceğini bilelim. Para verip alarak, okuduğumuz bir gazete yazarının gerçek kimliğini bilmek bizim en tabi hakkımız. Aksi bize haksızlık demektir. Bu iddiaların doğru olup olmadığına Bayramoğlu sessiz kalacaksa, gazete yönetimi cevap vermeli. Bizleri bu konuda aydınlatmalı" diyor.

(Kaynak: HABER VAKTİM)