18 Haziran 2012 Pazartesi

İşlerimizin aşırı yoğunluğu ve tiyatro dergilerinin hiçbirinin asla tam zamanında yayınlanmayacağına olan inancımız nedeniyle, bugün (18 Haziran 2012 Pazartesi) saat 22.42'de ancak zar zor elimize geçirdiğimiz LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni poşetinden çıkarmaya çalışırken, bilgisayar ekranımızda HABER VAKTİM sitesinin inandırıcı haberleri vardı!

Fotoğraf: Cemal Bulunmaz


Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi, karanlıklar içerisindeki LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, tiyatro sanatını aydınlatmak için değil, bu güzelim sanatı şimşek hızıyla karartmak için yayınlanmaya devam ediyor hâlâ!

Oysa...

Biz, bu dezenformatif ve LİNÇÇİ derginin yayınlanmasına ısrarla ve inatla katkıda bulunma yarışına girerek, bu dergiye reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) verilmesine karşı olmamıza karşın, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Korsan Tiyatroları" Genel Sanat Yönetmeni Hilmi Zafer Şahin'le Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, bu dezenformatif ve LİNÇÇİ dergiye reklâm adı altında avuç dolusu para vermeye devam ediyorlar hâlâ!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız: