8 Haziran 2012 Cuma

Amerikan emperyalizminin sermayesiyle ülkemizdeki toplumsal değerleri hızla yozlaştırmak için FOX TV'de gösterilen "Unutma Beni" dizisi, şimşek hızıyla halktan tepkiler almaya başlamış!

"Unutma Beni" Dizisi İzleyiciyi Kızdırdı


Dizideki çarpık ilişkilere izleyiciler tepkili.

Sabah Gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'un köşesinden izleyicilerin "Unutma Beni" dizisi ile ilgili eleştirileri şöyle:

Derya Karalık:


"Ekranlardaki enişte-baldız ilişkilerinden bıktık artık... Neredeyse hepsinde bu konu işlenir oldu. Bu işe birinin dur demesi gerekli diye düşünüyorum. Bir de şu Unutma Beni isimli öğle kuşağı dizisindeki ilişki yumağı çirkinliği iyice sapıttı. Bence bir an önce çeki düzen vermeleri gerekli senaryoya..."

Leyla Yücel:

"Fox'ta yayınlanan ahlak yoksunu Unutma Beni dizisi hakkında bir eleştiri yazmanız.


Lale Devri'nden çok daha fazla çarpık ilişki var orada. Yayından kalkması gerektiği düşüncesindeyim. Senaryo, 'pembe dizi' niyetiyle yazılmaya çalışılıyor galiba ama rengi mor oldu artık.


Nedense sürekli bir kadın aşağılama politikası güdülüyor dizide...Bütün kadınlar onursuz, gurursuz, erkek egemenliği altında eziliyor ve bu normalmiş gibi gösteriliyor.


Aldatılan kadınlar, eski kocalarının peşinden koşuyor. Erkek karakterler intikam diye başka kadınlarla birlikte oluyor. İki kız kardeş, aynı adamdan hamile kalıyor.


Genç bir kız, dedesi yaşındaki adamla hem de yengesine tecavüz eden adamla aşk evliliği yapıyor..."

(Kaynak: HABERLER)


***


Ayrıca bakınız:


Emekçi halkın iktidar özlemini ertelemek ve kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için yayıncılık yapan televizyonlar, insan doğasına aykırı her türlü yapaylığa temel hazırlıyorlar!