8 Nisan 2012 Pazar

Tiyatro sanatına zarar veren LİNÇÇİ Mimesis sitesi yine üfürmüş!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, tiyatro sanatının bir milim bile ilerlemesini istemeyen, bu sanatın emperyalist kültürün şemsiyesi altında çürümesi isteyen bir mantık tarafından yönetiliyor.


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarınını ilelebet ilga ve imhâ etmek için orospu çocuğu Burak Caney'in başlatmış olduğu "BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI" yenilgisiyle kıçının üzerine oturamaz hâle gelen küçük burjuva ruhlu ruhsuz insanların başlattığı "İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI" sürecinde LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi olduğu LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi ile karşı devrimci bir ittifak kurduktan sonra da devrimci tiyatro sanatının oluşumuna tam anlamıyla engel olamayınca, bu kez, kendi ağababaları LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın başlattığı "ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI" süreci başlattılar.


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın verdiği sert hukuksal mücadele sonucu tiyatro sanatına daha fazla zarar veremeyeceğini anlamış olmalı ki, artık, emperyalist kültürün dayatmalarını, daha hafif bir dille halkımıza ve tüyü bitmemiş yetime kakalamaya çaba gösteriyor. Festivaller ve ödüllerin, iktidar özlemi duyan emekçi halka ve tüyü bitmemiş yetime değil, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için iktidarını paslı çivilerle koruma altına alan burjuva sınıfına hizmet etmekten başka bir işe yaramaz. 


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişinin oluşturduğu yapay barınak ve sentetik sığınağa yığınak yaparak, festival ve ödüllerin burjuvazinin egemenliğine yardım ve yataklık yapacağını açık açık dile getirme cesareti gösteremiyorsa, bunda, her üç LİNÇ KAMPANYASI sürecinde, (bir dava dışında) onlarca davaların tümünü zavallı avukatların karşısında yiğitçe sürdüren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yadsınamaz düzeyde önemli bir payı var.




Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Okunmak için değil, üfürmek için çiziktirilmiş yazıya bakın Allah aşkına: "Festivaller ve Ödüller Tiyatro İçin Ne İfade Ediyor?"