24 Nisan 2012 Salı

Hilmi Bulunmaz tiyatro yazarı Melih Anık'ın çizdiği eşkâli tespit etti!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." kem sözüyle ünlü LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer'e "YAVŞAK" demişti. Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Nihat Haluk Bilginer'in tam arkasındaki sakallı kişi...


***


Melih Anık - Sen neredesin "ödenekli tiyatro uzmanı(!)" İngiltere'de mi?


Hilmi Bulunmaz - Melih kardeşim, ben, ne senin, ne de bir başka kişinin, benim gibi davranmasını, benim gibi düşünmesini, benim gibi konuşmasını, benim gibi mücadele etmesini, benim gibi noter onaylı ihtarname almasını, benim gibi savcılara şikâyet edilmesini, benim gibi kamu davalarıyla boğuşmasını, benim gibi tazminat davalarıyla karşı karşıya gelmesini ve daha bir sürü yorgunluk verici işle yoğun bir biçimde uğraşmasını isteyemem. 


Melih kardeşim, herkes, kendi kaldıracağı oranda yükün altına girer. Ben, ne sana, ne de bir başka kişiye görev verecek, hattâ "Peki, LİNÇ KAMPANYASI sürecine neden karşı çıkmadınız?" sorusunu soracak kadar aptal, dangalak, ukala, zavallı biri değilim.


Ancak...


Ben öyle anlıyorum ki, sen "ödenekli tiyatro uzmanı(!)" derken, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." kem sözünü kullanma kurnazlığında bulunarak, bütün opera oyuncularını, bütün sinema oyuncularını, bütün televizyon oyuncularını, bütün tiyatro oyuncularını töhmet altında bırakmakla birlikte, herhangi bir oyuncunun adını verecek kadar cesur bir yüreğe asla sahip olamadığı için, herhangi bir yargılama sürecinden geçmeme uyanıklığına yaslanan ve kendisine "YAVŞAK" dediği için, tam iki yıl hapsi istenen ve ayrıca cezalandırılan Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın adını verdiği LİNÇÇİ Oyun Atölyesi patronu Nihat Haluk Bilginer'dir!


Eğer...


Benim bir yanlışım varsa, daha şimdiden senden özür dilerim.