27 Mart 2012 Salı

LİNÇ KAMPANYASI sürecinde şirin maskesi iyice kirlenen LİNÇÇİ TOBAV, hiçbir yaptırım gücü, hiçbir samimiyeti ve zerre kadar inandırıcılığı bulunmamasına karşın, oturduğu yerden ahkâm keserken, Coşkun Büktel'den bile "destek almayı" başarabildi!

TOBAV BU KEZ ÖNEMLİ BİR KÜLTÜREL SALDIRIYA DİKKAT ÇEKİYOR!


Linkin ucundaki TOBAV haberini Hilmi Bulunmaz'ın sayfasından aktarmamın nedeni, o sayfada hem zaten orijinal kaynağa bir link bulunması, hem de, yarın öbür gün konjonktür değiştiğinde bile haberin değiştirilmeyeceğinden ya da artık işine gelmeyenler tarafından silinip örtbas edilmeyeceğinden emin olmak istememdir. Hilmi'ye bu konuda güvenim var.


Ama Hilmi'nin haber için yazdığı sunuş yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Linççi olduğu için TOBAV'ın yaptığı her eylemin ille ve daima zararlı olması gerektiğini düşünmüyorum. Bence iktidarlarla ters düşmeye çok ender cesaret eden ve ettiğinde de genellikle iktidarın haklı görünmesine vesile olacak açıklamalara imza atan (Mesela, "sanata evet" deyip de sanat sayılması imkânsız saçma sapan oyunlara -örneğin, "Savaş Yorgunu Kadınlar"- geçit verdiği halde, Theope gibi bir oyuna asla geçit vermemiş olan) TOBAV, bu kez, eğer yalan haber yapmadıysa, bence, AKP'nin önemli bir kültürel saldırısına dikkat çekiyor!


TIKLAYINIZ!