1 Şubat 2012 Çarşamba

Emekçi halkın yakıcı sorunlarıyla oluşan gerçek hayattan kopulması için dizilerde bir figür olarak göz bağcılık yapanlardan bir nefer Zafer Ergin, eğer hakkında yapılan suçlama doğruysa, aşağıdaki haberin altına yorum yazısı yazan şu görüşün haklılığı bir kez daha kanıtlanmış olacak: "Öyle dizilerdeki gibi olmuyormuş değil mi gerçek hayat."

Rıza komiserin başı dertte


Ekranların 'Komiser Rıza'sı Zafer Ergin'e vergi şoku! Savcılık, Ergin'i; sahte fatura kullanarak vergi kaçırmakla suçluyor!

KAMU DAVASI

Zafer Ergin 'Vergi Usül Kanunu'na muhalefet' suçlamasıyla yargılanacak! İstanbul Vergi Dairesi tarafından yapılan suç duyurusunu inceleyen Cumhuriyet Savcılığı, hazırladığı iddianamede Ergin'in sahte fatura kullanarak vergi kaçırdığını savundu ve kamu davası açılmasını talep etti.

HABERSİZ OLMAZ

Dava, İstanbul Vergi Dairesi denetmenleri tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda açıldı. Raporda; bazı film şirketlerinin sahte belge düzenledikleri, bu belgeleri de Zafer Ergin'in kullandığı belirlendi. Uzmanlar, bu faturaların bilmeden kullanılamayacağına dair görüş bildirdi.

(Kaynak: Milliyet)