1 Ocak 2012 Pazar

"Theope" oyunu yazarı Coşkun Büktel'in İnternet sitesi www.coskunbuktel.com'un 31 Aralık 2011 tarihli yılın son mahsûlü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı olduğu gibi, 01 Ocak 2012 tarihli yılın ilk mahsûlü de, yine LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı!


MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN HALTLARI GÜNLÜĞÜ 1 Ocak 2012




COŞKUN BÜKTEL / 1 Ocak 2012


Demirkanlı'nın okurları alçakça dezenforme ederek eşşek yerine koyan son yalanı:

"COŞKUN BÜKTEL'İN SAYFALARIYLA SINIRLI KALMAMAK İÇİN KENDİ FACEBOOK SAYFAMA DA KONUYU TAŞIDIM. İSTİYORLARSA BÜKTEL VE ÇETİNKAYA DA BENİM ALANIMDA GÖRÜŞLERİNİ YAZABİLİRLER. ÜSTELİK BENDE BAŞLIK AÇMA KISITLAMASI DA YOK. GÖRÜŞ BİLDİREN HİÇ KİMSEYİ EVİMİZE DADANAN HIRSIZLA ÖZDEŞLEŞTİRİP ENGEL KOYMUŞ DEĞİLİZ. "

(Kaynak: DEMİRKANLI'YLA TARTIŞMA)

Biz, Mustafa gibi yalan söylemiyoruz, kimseden çekinecek bir nedenimiz bulunmadığı için, değil Mustafa'yı onun şarkısını söyleyip onun iftiralarını tekrarlayan takma isimli sapıkları bile engellemiyoruz (sansür etmiyoruz). Mustafa ise, yukarıdaki açıklamasına rağmen aslında Feridun Çetinkaya'yı engellemiş. Ben ve Hilmi deneyip görmeye gerek duymadık çünkü engellemeyeceğini söylediği Çetinkaya'yı engellediğine göre Mustafa'nın beni ve Hilmi'yi de, her zamanki gibi, engellediğinden hiç kuşkumuz yok.

Mustafa, açıkça yalan söyleyerek insanları alçakça dezenforme etmeyi ve hile yaparak onları bizim aleyhimize kışkırtmayı küfür saymıyor; o yalnızca bizim bu küfürlerin adını koymamıza, yalanı, hileyi ve iftirayı "alçaklık" olarak tanımlamamıza "küfür" diyor.

***

TİYATRO DERGİSİ ÖDÜLLERİ / EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ

Ödülü koyan: MUSTAFA DEMİRKANLI ("İlk tepkim ana avrat küfretmek oldu" cümlesinin ve geniş bir küfür repertuarının sahibi: KAYNAK: 
http://tiyatroyun.blogspot.com/2009/04/tiyatro-kamuoyunu-kufursuz-bir-yaynclk_3641.html)



Ödülü takdim eden: SALİH KALYON ("ana avrat küfür ediyor." denilerek Trabzon'da bir vatandaş tarafından savcılığa verilen oyuncu. KAYNAK: http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/12/blog-post_7232.html

Ödülü alan: FATİH SEVDİ ve USHAN ÇAKIR (Eski kız arkadaşının "boğazına sarıldı" gerekçesiyle mahkemelik olan oyuncu.) KAYNAK: 
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=19279591