12 Aralık 2011 Pazartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, hem yalancı hem LİNÇÇİ, hem Lemi Bilgin'le Ayşenil Şamlıoğlu'ndan reklâm alan yayıncı G&M Demirkanlı'ya yanıt verdi!

Ayşenil Şamlıoğlu, Lemi Bilgin, Nejat Birecik gibi resmî tiyatro kurumu yöneticilerinden reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alınmasını hiçbir zaman için doğru bulmayıp, asla ve kesinlikle onaylamayan Bulunmaz Tiyatro ve Sosyalist OYUN Dergisi'nin sahibi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, günümüzdeki devrimci tiyatro mücadelesinin, ancak ve sadece HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI sürecinde sınanacağını çok iyi bildiği için, kendisi hakkında başlatılan ve birçoğu yalan üzerine inşa edilmiş "Kamu Davası" rengiyle huzura gelen davalarda çok ciddi bir devrimci mücadele vermeye devam ediyor hâlâ!


***


Hilmi Bulunmaz
11 Aralık 2011



LİNÇÇİ G&M (Gülhan Avşar & Mustafa Şükrü) Demirkanlı yönetimindeki LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesi, her zaman yaptığı gibi, yine kendine özgü, mezhebine uygun bir habere imza atarak, "H. Hilmi Bulunmaz'ın Yargılanmasına Bir Yeni Dava Daha Eklendi..." başlıklı bir "yalanname" yayınladı!

(...)

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı diyor ki:

Hakaretlerine devam eden Sanık Bulunmaz'a yönelik yeni suç duyurularının da yapılacağı bilgileri gelmektedir.

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı'yı değerlendirelim:

Neredeyse bir yıl önce LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'nun dava açacağını yazmıştınız. Ne oldu? LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'nun tebligatı bir türlü gelmedi. LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'nun tebligatı neden geç geliyor yada hiç gelmiyor? Sizin en büyüğünüz, sizin LİNÇ KAMPANYASI bataklığına tutsak olmanıza neden olan LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'nunki bir türlü gelmedikten sonra, sanırım diğerlerininki hiçbir zaman için gelmez, gelemez. Ancak, ben, yine de buradayım. Alnımda LİNÇ lekesi değil, alın teri var. Ben, alnında LİNÇ lekesini ilk hisseden beton renkli, çamur ruhlu biri olmak yerine, emekçi kitlenin yanında saf tuttuğum için, alnım her daim terden sırılsıklam. Haydi buyurun, sizi bekliyorum. Nasılsa sözün bittiği yerdeyiz...

Tamamını okumak için TIKLAYINIZ!