11 Aralık 2011 Pazar

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı; "Ben gerçekten salağım..." demiş!

Ben, ideolojik nedenlerle, facebook bataklığını zerre kadar bile ciddiye almıyor, bu bataklıkta yürütülen sözüm ona tartışmaları asla ve kesinlikle önemsemiyorum.

Ancak...

Bir "facebook yazarı" olarak değil, "Theope" yazarı olarak ciddiye aldığım Coşkun Büktel'in "kendi sitesi" için hazırlamış olduğu yazıları, "kendi sitem" içeriğine dahil ediyorum.

Aşağıdaki "facebook tartışması"nı okuyunuz...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Facebook'tan YORUMSUZ:

Coşkun Büktel'in Duvar yazısı:

Yeni sezonda ilk gösterisi 5 gün sonra başlayacak olan "Ölüleri Gömün"ün bilet durumu:
http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=7710
Beğen · · Paylaş · Dün, 14:16

Coşkun Büktel Geçen sezon her temsilde basamaklar bile dolmuştu. İlgili ve meraklılar, lütfen acele etsin!
Dün, 14:18 · Beğen

Coşkun Büktel ‎"BU YAZ KAR YAĞACAK" ADLI SENARYOMU GREENPEACE'E BAĞIŞLAMADIĞIM İÇİN BENİ ELEŞTİRİP "GREENPEACE COŞKUN BÜKTEL'İ KALKINDIRMA DERNEĞİ Mİ?" DİYEREK BENİ "PAYLAYAN" MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN, YUKARIDAKİ HABERE OLASI TEPKİSİ:

MUSTAFA DEMİRKANLI: "Ölüleri Gömün"ü DT'ye niçin parasız vermedin? Neden gelirini DT'ye bağışlamadın? DT, Coşkun Büktel'i kalkındırma derneği mi?
COŞKUN BÜKTEL: Hayır, Mustafa Demirkanlı'yı kalkındırma derneği...
Dün, 14:27 · Beğen

Mahmut Tanar askerler mezarlarından kalksalar? müthiş bir piyes çıkar ortaya düşünün şimdiye kadar hayatta kalan hiç bir canlının sorgulamadığı,suçlamadığı bir saçma, iğrenç dövüşü ölüler ayaklanıp, sen hangi hakla hangi yetki ile benim hayatımla oynadın? sorgulaması Dün, 20:53 · Beğen

Mustafa Demirkanlı
Ben gerçekten salağım, Büktel, gelirini Greenpeace'e bağışladım" dediği cümleyi görmemişim, ama belgeci, linkçi Büktel ben dahil hepimizin gözüne sokar o belgeyi, bekleyelim... Nasıl olsa linkini vercektir. Bakalım bağışlamış mı yoksa sadece bana uluslararası destek verin mi demiş? Umarım yanılan benimdir. Büktel, senaryosunun gelirini bağışladığına ilişkin tek cümlesini aktarırsa, burada, hepinizin huzurunda anıracağıma söz veriyorum. Büktel bağışladım dediği cümleyi bize aktarsın... Link vermese de olur... İfade etsin yeter, kabulümdür. Bekleyelim bakalım ne diyecek? size tüyo vereyim bu konuyla ilgilenmeyecek, Demirkanlı geçen yıl şunu yapmıştı, ona inanmayın diyecek, kimse de Büktel "sen gerçekten mi senaryonu bağışlamıştın, hangi yazında, hangi açıklamanda?" diye sormayacak. Ama Büktel'in açıklamasına pasif bir kimlik olarak "beğen" düğmesine basacak, elde üç kişi var... O da Büktel'e yeter zaten... Siz, Büktel'in senaryomu bağışladım dediği yazısının linkini zaten hiç merak etmeyeceksiniz, o sizi çok iyi tanıyor...

19 saat önce · Beğen

METNİN FACEBOOK'TAKİ ORİJİNAL SAYFASI:

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=313560455334710&id=100000243596367

(Kaynak: www.coskunbuktel.com )