31 Aralık 2011 Cumartesi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'le İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşenil Şamlıoğlu'nun tiyatro bostanı korkuluğu olmanın ötesine gidebilecek herhangi bir gücü asla ve kesinlikle bulunmayan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı üzerine Coşkun Büktel notları...


LİNÇÇİLİĞİN "SON MOHİKANI", ARTA KALMIŞ TEK SAVUNANI, LİNÇÇİNİN ÖNDE GİDENİ MUSTAFA DEMİRKANLI'YA KIZMIYORUZ 
 

COŞKUN BÜKTEL / 31 Aralık 2011


Mustafa Demirkanlı, yalan ve iftiralarıyla Coşkun Büktel'e yalnızca mesai kaybettiriyor; ama ("Evet, İkinci Bir Theope Var" iftirasını başlık yapıp kapaktan vermiş) o iftira kumkuması dezenformatif dergisine reklam vererek Demirkanlı'yı halkın parasıyla destekleyen DT genel müdürü Lemi Bilgin ve İBBŞT genel sanat yönetmeni Ayşenil Şamlıoğlu'na daha fazlasını kaybettiriyor: Bilgin ve Şamlıoğlu'nun sanatçı kimliklerini sıfırlıyor, sanatsal tarihlerini (biyografilerini) kirletiyor. Bana ve Hilmi Bulunmaz'a karşı yazdığı hakaretlerle dolu bir yazısında "İlk tepkim ana avrat sövmek oldu" diye bir cümle kurabilen (Bakınız"Demirkanlı'nın küfür repertuarı") düzinelerce yalanını belgelediğimizDemirkanlı öylesine seviyesiz ki, aslında (yalnızca Bilgin ve Şamlıoğlu'nun değil) tek başına, "tüm insanlığın" seviye ortalamasını düşürüyor.

Hiçbir canlıdan doğasına aykırı davranması beklenemez; kuşa "uçma", balığa "yüzme", Mustafa Demirkanlı'ya "yalan söyleme", denemez. O nedenle, biz Mustafa'dan yalnızca nefret ediyor ama ona kızmıyoruz. Biz, esas olarak, Demirkanlı'nın yalan, küfür, iftira, linç tertibi ve hilekârlıklarını halkın parasıyla ödüllendiren Bilgin ve Şamlıoğlu'na kızıyoruz. Demirkanlı'yı eleştirmeksizin, yalnızca, belgelerle ve (caydırıcı olmasına çalıştığımız bir dille, alçaklıkların adını koymaktan çekinmeyerek) teşhir ederken;Bilgin ve Şamlıoğlu'nu ciddi yazılarla eleştiriyor ve suçluyoruz.

COŞKUN BÜKTEL / 31 Aralık 2011


DEMİRKANLI HALTLARINI TÜM LİNKLERİYLE GÖRMEK İÇİN:
 TIKLAYINIZ!