10 Aralık 2011 Cumartesi

Dangalak yazar LİNÇÇİ Yaşam Kaya tarafından asimile edilmek istenen Keşanlı Ali Destanı, şimdi Özen Yula tarafından imhâ ediliyor!

Türkiye'deki "gösteri dünyası" esnafı, piyasa kültürüyle yetişen bir ahlâka sahip olduğu için, tabii ki, bırakınız emekçi halkın sorunlarını, kendi sorunlarını bile çözebilecek bir donanıma sahip değil. Örnekse Özen Yula, küçücük bir tehdit provası karşısında, kendi yazmış olduğu "Yala Ama Yutma!" oyununa sahip çıkamamış, köktendinci haberler karşısında dize gelmiştir. Bizim, günlerce, haftalarca, hattâ aylarca savunmak zorunda kaldığımız "Yala Ama Yutma!" oyununu, cami avlusuna bırakılmış piç gibi ortalık yerde kimsesiz bırakan Özen Yula, şimdi, dangalak yazar LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın asimile etmek istediği "Keşanlı Ali Destanı" oyununun içeriğini yamultarak, televizyon dizisi düzeysizliğine indirgiyor.

Dangalak yazar LİNÇÇİ Yaşam Kaya tarafından asimile edilmek istendikten sonra, şimdi de imhâ edilmek istenen "Keşanlı Ali Destanı" konusunda bizi uyaran birkaç tweet kaleme aldığı için Melih Anık'a buradan teşekkürü bir borç biliyoruz...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz