25 Kasım 2011 Cuma

Hilmi Bulunmaz karşısında hukuksal olarak da diz çöken LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan'ın ağababalığında yaşayan LİNÇÇİ Mimesisçi esnafa Coşkun Büktel fırçası!

Oyun'un notu: Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın bir sunuş yazısıyla katkıda bulunduğu "Coşkun Büktel yazısı"nı mutlaka okuyunuz. Yukarıdaki başlık bize ait!


***


Emperyalist kültürün izdüşümü olarak varlık gösteren tiyatro yayını LİNÇÇİ Mimesis sitesi, taşıdığı kültür nedeniyle, tabii ki, "tartışma" kavramına değil, "KALLEŞLİK" kavramına yapışık olarak soluk alıp veriyor.

İnsan aklının mükemmelleşmesi doğrultusunda değil, insan aklının ayaklar altında sürünmesi için yayıncılık yapan LİNÇÇİ Mimesis, ne Türkçe, ne Kürtçe, ne de İngilizce konuşuyor. Kuş dilinden bile daha anlaşılmaz, daha karmaşık, daha kavramsallaştırılmış sentetik bir dil olarak tiyatro evrenini hızla kirleten LİNÇÇİ Mimesisçe, Türkiye tiyatro sanatının şimşek hızıyla uçuruma yuvarlanması göreviyle donatılmış bir hâlde, LİNÇ kültürünün ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için tedavülde kalma savaşımı veriyor.

Ancak...

Biz (Coşkun Büktel, Feridun Çetinkaya, Hilmi Bulunmaz), emperyalist kültür taşıyıcısı bu kalleş ve LİNÇÇİ siteye karşı entelektüel savaşım verdikçe, bu LİNÇÇİ site ve bu LİNÇÇİ siteyi mürekkebinin son damlasına kadar savunmaya yeminli kişiler (örnekse LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan), ellerindeki tüm legal-illegal olanakları kullanarak (örnekse, Hilmi Bulunmaz'ı "TÜRK MİLLETİ ADINA" yargılatarak), bizi (Coşkun Büktel, Feridun Çetinkaya, Hilmi Bulunmaz) LİNÇ etmek isteği içerisinde kıvrandıklarını belli ediyorlar.

Ne var ki...

"TÜRK MİLLETİ ADINA" karar verilmiş olsa da, Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan karşısında, sonuçlanan ilk davadan BERAAT edebiliyor. Bu tür sonuçlardan sonra, iyice zıvanadan çıkmış LİNÇÇİ Mimesis'in ağababası LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, son derecede efendice yazılar kaleme almaya özen gösteren Feridun Çetinkaya'ya karşı, hakaret sözcüğünü bile hafifletebilecek düzeyde bir tacizde bulunuyor.

Feridun Çetinkaya, tabii ki, kendi haklarını sonuna dek savunabilecek donanıma sahip bir insan olsa da, Coşkun Büktel de, Feridun Çetinkaya'ya yapılan taciz karşısında eli kolu bağlı oturup susmuyor. Büktel, her platformda olduğu gibi, kalleş kişilerin iğrenç sitesindeki taciz sürecinde de, yüreğini gerçeklerden yana düşürüyor...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Mimesis, yahut "tartışma" diye KALLEŞLİĞİN, "düzeyli/sorumlu yayıncılık" diye SANSÜRÜN bayraktarlığını yapan kasaba kurnazları:


Coşkun BÜKTEL / 25 Kasım 2011


(...)

MİMESİSÇE'NİN (KULAĞINI EN KESTİRME YOLDAN TUTMAK YERİNE, KOLUNU BACAK ARASINDAN GEÇİREREK TUTAN) DOLAYLI, KIVIRMAYA MÜSAİT, KALLEŞ İFADELERİYLE BİLE GİZLENEMEYEN BU APAÇIK HAKARETLERİ HAKARET SAYMADIKLARI HALDE, BU APAÇIK HAKARETLER KARŞISINDA APTALA YATARAK O HAKARETLERE "YOL VERDİKLERİ" HALDE, HÂLÂ KALKIP DA "Düzeyli ve sorumlu bir yayıncılık"TAN SÖZ EDEBİLEN BU KALLEŞ KASABA KURNAZLARI, YAZILARINI (BİZİM ÇOK ÇOK MECBUR KALMADIKÇA KULLANMAYI AR SAYDIĞIMIZ) YABANCI KAVRAMLARLA TIKA BASA DOLDURARAK İÇERİK VE AHLÂK YOKSUNLUKLARINI GİZLEYEBİLDİKLERİNİ VE ENTELEKTÜEL GÖRÜNMEYİ BAŞARABİLDİKKLERİNİ SANAN BU "ÇARIKLI ERKÂN-I HARBLER", BU LİNÇÇİ VE SANSÜRCÜ VANDALLAR, NE YAPIYORLAR? ŞUNU YAPIYORLAR: LİNÇ KARŞITI ÇETİNKAYA'NIN ARKASINA GEÇİP ONUN ELİNİ KOLUNU SIMSIKI TUTARAK ENGELLİYORLAR VE KURHAN'A DİYORLAR Kİ: "TAMAM TUTTUK, HADİ VUR!" VE KURHAN, BU KONJONKTÜRDE CESARETE GELİP, "MERTÇE" VURUYOR! NASILSA FERİDUN'UN ELİ KOLU, (SANSÜRÜ VE KALLEŞLİĞİ ENTELEKTÜELLİK SANAN) MİMESİS VANDALLARI TARAFINDAN ENGELLENİYOR. MİMESİS'E ENTELEKTÜEL DİYENLER, AT HIRSIZLARINA NE DİYOR, ÇOK MERAK EDİYORUM.

(...)



LÜTFEN, TIKLAYINIZ!

(Kaynak: www.coskunbukte.com)