22 Kasım 2011 Salı

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Gülhan Avşar, Mustafa Şükrü Demirkanlı, Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in avukatı Burhan Gün'ün barosu eleştiriliyor!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "Genç Baro"yu okurken (Ahmet Özkara)

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Gülhan Avşar, Mustafa Şükrü Demirkanlı ve Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in kiralık avukatlığını yapan"kuklacı" Burhan Gün'ün bağlı olduğu İstanbul Barosu, "Genç Baro Gazetesi"ne göre, çeşitli uygulamalarla üyelerinden almış olduğu desteği yanlış bir biçimde kullanıyor. Biz de, İstanbul Barosu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Gün'ün estetiğin "e"sinden, sanatın "s"sinden, tiyatronun "t"sinden, hattâ yaşamın "y"sinden bile zerre kadar anlamadığı kanısında olduğumuzdan, İstanbul Barosu'yla ilgili olarak nerede eleştirel bir yazı görsek, bu yazıları, olanağımız ölçüsünde okurlarımızın bilgisine sunmayı bir görev olarak addediyoruz.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


İstanbul Barosu'ndan; İrlanda'ya futbol maçına giden avukatlara 5 bin Euro


2011 yılında Dublin'de yapılan turnuvaya katılan İstanbul Barosu Avukat Futbol Takımı için katkı payı olarak 5.000 Euro karşılığı ödeme yapılmıştır. İrlanda Dublin Barosu, ev sahibi olduğu turnuva haberini web sayfasına bile koymadı. Ama şunu da iyi biliyoruz: İstanbul Barosu yönetimi bu etkinliği web sitesine haber olarak bile koymadı. Acaba neden?

(Kaynak: Genç Baro Hukuk Gazetesi, Sayı 2, 15 Ekim - 1 Kasım 2011)