29 Kasım 2011 Salı

Kültür Bakanlığı çanağı yalayan özel tiyatrolar bundan böyle "T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Denetimindedir" etiketiyle damgalanarak teşhir edilmeli!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, kültür ve turizm alanlarında haksız uygulamalar içerisinde. "ÖZEL TESİS" olarak kurulmuş turistik tesisler, sanırım, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan bir avanta almamalarına, yani Kültür Bakanlığı çanağı yalamamalarına karşın, yine de bu bakanlık tarafından denetleniyorlar.

Ancak...

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan aldıkları avantayla, yani yaladıkları Kültür Bakanlığı çanağı ile varlık gösteren özel tiyatrolar, bırakınız bu bakanlık tarafından denetlenmeyi, oynadıkları oyunların sayılarını bile doğru dürüst tutturup, yükümlülüklerini tam anlamıyla yerine getirme namusluluğu göstermiyorlar.

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle ayakta duran özel tiyatrolar, madem ki, Kültür Bakanlığı çanağı yalamayı kabul ediyorlar, öyleyse, seve seve olmasa da, söke söke denetlenmeye razı olmak zorundalar.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz