4 Kasım 2011 Cuma

Hilmi Bulunmaz, Köpek Kalbi romanını, sosyalizmden uzaklaşan OYUN dergisini, kapitalist Tiyatro... Tiyatro... dergisini eleştiri masasına yatırıyor!!!

OYUN dergisi sahibi Bulunmaz, yazılarına sansür koyan OYUN dergisini, sosyalist bilinçten uzaklaşmaması için uyarıyor! from BTV on Vimeo.


Bu kadar iyi ve içerisinde "eee", "ııı", "şey", "yani", "okey", "atıyorum" gibi anlamsız "sesler" ve "sözler" bulunmayan ve içine kamyon sığacak kadar uzun ve geniş duraklama ve susma anları barındırmayan bu konuşmayı izleyenler çok mutlu olacaklar!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, "'Tiyatro, sadece tiyatro değildir!' anlayışındaki sosyalist sanatçı H. Hilmi Bulunmaz'ın sahibi olduğu OYUN dergisi, LENİN'siz sayısını satışa sunmadı" başlığını atmadan tam bir ay önce, yani 9 Ağustos 2009 tarihinde "OYUN dergisini, sosyalist bilinçten uzaklaşmaması için uyarıyor!"ken demişti ki:

"Evet, bu OYUN dergisi, dediğim gibi, sosyalist değil artık!"


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ MİMESİS dergisinin editörü, LİNÇÇİ Tiyatro Boğaziçi elemanı, Terakki Oyuncuları yönetmeni,LİNÇÇİ yazar(!) Cüneyt Yalaz çok kötü bir konuşmacı!