26 Ekim 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve hukuk karşıtı Mustafa Şükrü Demirkanlı'dan (kendisini dinlemeyen) avukatı Burhan Gün'e büyük bir fırça darbesi!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinden alıp olduğu gibi aşağıya aktardığımız metindeki "maymungötürengi" yazılar bize aittir!


***


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, hiçbir zaman için alçak LİNÇÇİ güruha imzasıyla katılmamış avukatı Burhan Gün'e, hem de kamuoyu önünde, (sanki sümüklü ve yaramaz bir ilköğretim öğrencisini azarlayan tatminsiz bir öğretmen gibi davranıp) büyük bir fırça darbesi atarak, hukuku zerre kadar bile ipine takmadığını, yasal bilgi birikimine bir parmak dahi saygısı olmadığını aşağıdaki satırlarla bir kez daha, inatla ve ısrarla, okurların gözüne sokarcasını çok net bir biçimde yüzde yüz kanıtlamış oldu:

(Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı) "Mustafa Demirkanlı adına dava açan Avukat Burhan Gün, dava dilekçesinde bu yayınların (Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a ait olan yayınların) kapatılmasını da konu edinmiştir. Mustafa Demirkanlı'nın özellikle vurgulayarak yayın kapattırma (Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yayınlarını kapattırmak) istemiyorum demesine karşın avukat (ve asla hiçbir zaman için LİNÇÇİ olma alçaklığı göstermeyen Burhan Gün) savcılığa kendi dilekçesini, -daha önce- bu şekilde vermiştir."

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)