6 Eylül 2011 Salı

Türkiye tiyatrosunu kirleten LİNÇÇİ Mimesis Dergisi Shakespeare çocuklarının egemen olduğu Boğaziçi Üniversitesi'nin yardımlarıyla zar zor yayınlandı!

Türkiye tiyatrosunun hızla, hem de şimşek hızıyla çürüyüp küflenmesi ve giderek ceset hâline gelmesi için büyük bir çaba harcayan Shakespeare çocuklarının yayınladığı LİNÇÇİ Mimesis Dergisi, Amerika Birleşik Devletleri Emperyalizmi'nin "bilimsel izdüşümü" Boğaziçi Üniversitesi'nin yardımlarıyla zar zor ayakta durabiliyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz ile yazar Coşkun Büktel'in sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için, tam 1100 kişilik kişiliksiz kişiyi bir araya getirerek bir LİNÇ KAMPANYASI başlatan Boğaziçi Üniversitesi gölgesindeki LİNÇÇİ Mimesis Dergisi, Türkçe ve/ya İngilizce dillerini içselleştirememiş ve sadece Mimesisçe konuşan Shakespeare çocuğu dangalaklar tarafından yayınlanıyor!

Türkiye tiyatrosuna yarardan çok zarar veren LİNÇÇİ Mimesis Dergisi'ni yayınlayan Shakespeare çocukları, Amerika Birleşik Devletleri Emperyalizmi ile Avrupa Birliği Emperyalizmi'nin ölçütlerine uyarak tiyatro sanatını hızla çürütüyorlar. Türkiye halklarının toplumsal mücadelesinin tiyatral izdüşümü yerine Amerikan Emperyalizmi'nin "bilimsel izdüşümü" Boğaziçi Üniversitesi gölgesindeki yaprak kıpırtılarına göre tiyatro yapmaya çalışan ve 400 yıldır dünya tiyatro sahnelerini kirleten sahte duygular mimarı William Shakespeare'in kötü bir taklitçisi olmanın bir milim ötesine bile geçemeyen LİNÇÇİ Mimesis'i, eleştiri pratiğimizi geliştirmenin dışında asla ve kesinlikle okumuyoruz!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz