13 Eylül 2011 Salı

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, entelektüel değil kriminal olarak gündemde!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, Türkiye tiyatrosuna en küçük bir entelektüel katkıda bulunmadığı, Türkiye emekçi halklarına zerre kadar bile destek sunmadığı için, içindeki kültürel düzeysizliği kapatmak telaşıyla, ister istemez, kriminal olarak gündemde kalıyor.

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için bir LİNÇ KAMPANYASI başlatmış ve Hilmi Bulunmaz'ın sert mücadelesi karşısında çaresiz kalınca da, Bulunmaz'ın iki yıl hapsini isteyen bir hukuksal sürece girmek zorunda kalmıştır.

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, patronu Nihat Haluk Bilginer'in ve yöneticisi LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın iradesiyle, Bulunmaz'ı, henüz 2 yıl hapis yatması için hapishaneye yollamayı başaramamanın sancısıyla, bu kez de, parayla tuttuğu avukat Süleyman Anıl'ın ağzından "Seni şubeye çektiririm!" diye tehdit etmiştir.

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, şimdi de, Erol Köse ile kriminal bir sürece girmiştir. MEDYATAVA'dan alıp, olduğu gibi aşağıda yayınladığımız ibretlik metni, siz de, bizim yaptığımız gibi, lütfen, ağır ağır ve sindire sindire okuyunuz!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


OYUN ATÖLYESİ: EROL KÖSE KAMUOYUNU YANILTIYOR


Oyun Atölyesi, Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay aleyhine beyanlarından dolayı açılan soruşturmalardan “beraat ettiği”ni ileri süren Erol Köse'nin kamuoyunu yanılttığını açıkladı.

Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

Basın Duyurusu

Erol Köse muhtelif basın organlarına yaptığı açıklamalarda; Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay aleyhine beyanlarından dolayı açılan soruşturmalardan “beraat ettiği”ni ifade etmiştir.

Erol Köse tarafından yapılan bu açıklamalar gerçeği yansıtmaktan uzak ve kamuoyunu yanıltıcı mahiyettedir.

Erol Köse’nin açıklamasına dayanak yaptığı “Kovuşturmaya Yer Olmadığı”na dair kararlar, basın suçları kapsamında yürütülen soruşturmalardan Haluk Bilginer’in şikayetçi olmaması üzerine Cumhuriyet Savcılığı’nca verilmiştir.

Erol Köse’nin twitter sosyal paylaşım alanında ve tv kanallarda yaptığı asılsız ve hakaret içeren beyanları hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar halen devam etmektedir.

Basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla

oyun atölyesi

(Kaynak: MEDYATAVA)