11 Ağustos 2011 Perşembe

Rasim Ozan Kütahyalı'nın programı, geyikleri bile kıskandıracak!

facebook bataklığının bu kadar prim yapması, twitter'daki geyik boynuzlarının birbirlerine karışması, televizyon dizilerinin insan ahlâkını tarumar etmesi ve bütün bunlara benzer toplumsal düzeysizlikler, emekçilerin evrenini bile kirletebilecek boyuta geldi.

Emekçi halkın beğeni düzeyinin iyice ayaklar altına alınması için çalışanlardan biri de, Rasim Ozan Kütahyalı denilen nevî şahsına münhasır bir medya ziyankârı. Emekçi halktan kişilerin, kendilerine ait dünya görüşüne yabancılaşması, kendilerinin dışındaki sanal ortama tutsak olmaları için imâl edilen medya ziyankârlarından Rasim Ozan Kütahyalı, adında bulunan "ozan" sözcüğünden hiç nasiplenmemiş imge karşıtı bir kişi.

Kütahya Porselen mamûlu çanak çömlek satan züccaciye dükkânına girmiş bir filden hiçbir farkı bulunmamakla birlikte, halkın geyikleşmesi için muhabbet kuşu gibi öten Rasim Ozan Kütahyalı, meydanı boş bulmuş, dilediği gibi üfürüyor. Tabii ki, onun da bir gün modası geçecek!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Canlı yayını karıştıran oruç sorusu

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Bir izleyici programda bulunan konuk ilahiyatçılara sorulmak üzere “İftar saati gelince yanımızda yiyecek ve su yoksa orucu açmamışken helal eşimizle cinsel ilişkiye girebilir miyiz?” sorusunu yöneltince Rasim Ozan Kütahyalı küplere bindi.

ABUK SUBUK SORULAR BUNLAR

Kütahyalı bu tür soruların kasıtlı sorulduğunu ifade ederek “Böyle abuk subuk sorular sormayın kardeşim. Bu soruları sormayın, bunlar özellikle işi sulandırmak için, insanları dinden uzaklaştırmak için, işi Levent Kırca parodilerine dökmek için sorulan sorular.” dedi.

İLAHİYATÇILARI ŞAKLABAN ÇEVİRDİLER

Kütahyalı, bu sorunun Etiler-Bebek mıntıkasının sorusu olabileceğini ifade edince Berna Laçin ile kısa süreli bir tartışma içerisine girdi. Bu soruların kasıtlı olarak sorulduğu söyleyen Kütahyalı “Zamanında bunlar çok yapıldı. Bu sorularla ilahiyatçıları şaklabana çevirdiler. Bu oyuna gelmeyen hocalar oldu, bu oyuna gelip otellerde başka işler yapan hocalarda oldu” diyerek otelde porno filmi izleyen ilahiyatçı Zekeriya Beyaz’a da gönderme de bulundu.

KUDURDUN MU BE KARDEŞİM

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ise sorulan abes soruya esprili bir şekilde yanıt verdi “Taciz edici bir soru ama. Bunu sorana ben soruyorum. Bütün gün bekledin de, birkaç dakika daha beklesen, kudurdun mu yani?” dedi. (BEYAZ GAZETE)

(Kaynak: Milliyet)