10 Ağustos 2011 Çarşamba

Bulunmaz, kendisini tehdit eden Bilginer'in avukatı Anıl'la ilgili adliyede...


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Cumhuriyet Başsavcılığı BAKANLIK BÜROSU'nda Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Tayfun Balyemez'le yaptı. (Foto: Mesut Alptekin)

Hilmi Bulunmaz, İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi'nde süren bir dava nedeniyle karşı karşıya geldiği LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer ve LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin yönetmeni LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın parasıyla duruşmalara giren avukat Süleyman Anıl'la ilgili olarak bulunduğu bir suç duyurusu için, bugün (10 Ağustos 2011) T.C. Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı BAKANLIK BÜROSU'nda Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Tayfun Balyemez'le görüştü. Aşağı yukarı iki saat Kadıköy Adliye binasında kalan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın görüşlerine başvuran Balyemez, aynı zamanda, tanık sıfatıyla Mesut Alptekin'in de ifadesini aldı.


Hilmi Bulunmaz ile 20 Temmuz 2011 Çarşamba günü 7. Sulh Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda karşı karşıya gelen ve Hilmi Bulunmaz'ın ussal ve sert savunması sonucu oldukça sinirlendiği gözlenen Nihat Haluk Bilginer'in avukatı Süleyman Anıl, henüz duruşma salonundan çıkar çıkmaz, Hilmi Bulunmaz'ı tehdit etmek için şu sözü sarf etmişti:


"Seni şubeye çektiririm!"