20 Ağustos 2011 Cumartesi

Bulunmaz Kültür Merkezi Sinema Sorumlusu ve tiyatro oyuncusu Mesut Alptekin, herkesin ve her kesimin katılımına açık ücretsiz sinema işliği oluşturdu!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği Bulunmaz Kültür Merkezi'nde sanatçı olarak varlığını sürdüren Mesut Alptekin, sinema hakkındaki beceri ve bilgilerini halkla paylaşmaya karar verdi. Sadece kendini ve yakın çevresini düşünen sanatçılar kategorisine tutsak olmaktan hiç hoşlanmayan Mesut Alptekin, emekçi kitlelerin de sanatla ilgilenmesi için yoğun bir çaba harcıyor.

Mesut Alptekin, sanatsal çalışmalarını "uzmanlaşma" bataklığına sürüklemeden, tamamıyla tümel imge içerisinde kurguladığı için, sinema çalışması yaptırdığı işlikte de, mükemmeliyetçi bir mantığa teslim olmak yerine, işin bir ucundan başlamanın zorunluluğuyla hareket ediyor. Yoksul insanların dünyalarını yoksun hâle getirmek için üretilen televizyon dizilerinin geri zekâlı kitleler oluşturma planına karşı önemli bir donanıma sahip olan Mesut Alptekin, bu donanımı ücretsiz olarak paylaşmaya devam ediyor.

Cumartesi günleri 15.00 - 17.00 arası sürdürülen ücretsiz sinema işliğine katılmanın hiçbir koşulu yok.