25 Temmuz 2011 Pazartesi

LİNÇÇİ Metin Boran ve LİNÇÇİ Üstün Akmen'in de yazı yazdığı Evrensel Gazetesi'ni para verip almamamıza karşın, Soner Barbaros getirdiği için okuyoruz!

Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından Şafak Uçak da, Evrensel Gazetesi Dış Haberler Editörü ve aynı zamanda Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından Soner Barbaros'un getirip Bulunmaz Kültür Merkezi'ne bıraktığı Evrensel Gazetesi'ni okuyor... (Fotoğraf: Hilmi Bulunmaz)


Yazar Coşkun Büktel'le Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için başlatılan ve içerisinde Evrensel Gazetesi yazarlarından LİNÇÇİ Metin Boran ve LİNÇÇİ Üstün Akmen'in de bulunduğu LİNÇ KAMPANYASI saldırısına karşı müthiş bir devrimci mücadele veren Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçıları, Evrensel Gazetesi'ni okumama kararı almışlardı.

Ancak...

Bulunmaz Kültür Merkezi'ndeki sanatsal çalışmalara aylardır katılıp, bu kurumun bünyesinde bulunan Evrensel Gazetesi Dış Haberler Editörü Soner Barbaros'un, Bulunmaz Kültür Merkezi'ne her gelişinde, beraberinde Evrensel Gazetesi'ni de getirmesi nedeniyle, para verip satın almadığımız bu gazeteyi okumaya başladık.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz