30 Haziran 2011 Perşembe

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın mahkemeye vereceği LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Ayşan Sönmez'in çevirdiği "Feminizm ve Tiyatro" kitabını okumuyoruz!!!

Oyun'un notu: Aşağıdaki yazıda bulunan "1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" sözleri, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan tam tamına 25.000,00 TL isteyen LİNÇÇİ ve Shakespeare çocuğu Ömer Faruk Kurhan'a karşı hazırlanan "BİLİRKİŞİ RAPORU"ndan alınmıştır!


***


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, henüz zamanlama konusunda net bir karar vermemekle birlikte, yazar Coşkun Büktel'le birlikte kendisini LİNÇ etmek isteyen 1100 kişiyi mahkemeye vermeye karar verdi!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, 1100 LİNÇÇİ kişiyi mahkemeye vermeye karar verir vermez, bu LİNÇÇİ kişilerin yaptıkları kötücül yayınları da yakın incelemeye aldı. Özellikle, sınıfsal çatışkı, sınıfsal çelişkileri törpüleyip, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için mücalede vererek, ikincil konuları, birincil konuymuş gibi sunan LİNÇÇİ kişilerin yazdıkları yada çevirdikleri kitapları değerlendiren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bu kitapların okunmasının ciddi felsefi sorunlar oluşturacağından yola çıkarak, bu kitapların okumaması gerektiğini dile getirmeye başladı!!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI imzacısı ve "1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" LİNÇÇİ ve Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan tam tamına 25.000,00 TL isteyen Ömer Faruk Kurhan'ın hempası, omuzdaşı, yoldaşı Ayşan Sönmez'in çevirdiği "Feminizm ve Tiyatro" kitabının da okunmasında sakınca gördüğü için, bu kitabı da, okunmaması gereken kitaplar kategorisine dahil etti!!!