25 Haziran 2011 Cumartesi

Hiçbir alçak LİNÇÇİ ve Kemalist ve/ya Kenanist çakma solcu tiyatro yayıncılarının gösteremediği duyarlılığı, "sağcı" habervaktim.com sitesi gösterdi!

Garip bir ülkede yaşıyoruz. Kimin sağcı, kimin solcu, kimin futbolcu olduğu belli olmayan Türkiye'de, kendilerine Kemalist ve/ya Kenanist süsü veren dangalak tiyatro yayıncıları, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için, LİNÇÇİ bir mantıkla yayın yapıyorlar!

Bu garip ülkedeki tiyatro yayıncıları, çakma bir haber yaptıklarında yada çalıntı bir yazı yayınladıklarında, ne zaman üzerlerine gitsek, yaptıkları hatâyı, ortalığı karıştıran yanlışlarını, kedi pisliğini örter gibi, köpek kemiğini saklar gibi gizlemeyi ve bu çakma haberleri yada çalıntı yazıları nedeniyle, bırakınız kibar bir dille özür dilemeyi, kılını bile kıpırdatmayarak, okurlarını eşşşek yerine koymayı yeğliyorlar.

Oysa...

Hiç de sol değerlerle, hiç de Kemalist ve/ya Kenanist değerlerle değil, bal gibi "sağ" değerlerle yayın yapan habervaktim.com, hiçbir tereddüt yaşamadan, üstelik de kendi özgün haberlerinden kaynaklanmayan yanlış yayın nedeniyle derhal özür dilemesini biliyor. habervaktim.com sitesinin bu erdemli davranışını okuyunuz...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Yeni Mesaj'dan büyük hata!

Yeni Mesaj gazetesi yayınladığı bir haberle büyük bir skandala imza attı.
Yazı Boyutu: 12 14 16

Yeni Mesaj gazetesin'de yayımlanan, “Prof. Dr. Haydar Baş, Bursa ili Nilüfer ilçesine bağlı Çağrışan Köyü 1163 numaralı sandıkta oyunu kullandı” şeklindeki haber hem Yeni Mesaj, hem de habervaktim.com okuyucusunu yanılttı.

Yeni Mesaj gazetesi, Namık Kemal Zeybek'in Genel Başkanı olduğu Demokrat Parti ile seçim ittifakı yapan Prof. Dr. Haydar Baş'ın, Bursa ili Nilüfer ilçesine bağlı Çağrışan Köyü 1163 numaralı sandıkta oyunu kullandığına dönük bir haber yayınladı.

İşte o haber:




Bu haber üzerine söz konusu sandıkla ilgili YSK'dan seçim sonuçlarını aldık. Sonuçlara göre; DP'ye sıfır oy kullanıldığı belirtiliyordu.

İşte o sonuç:





Ancak daha sonra Prof. Dr. Haydar Baş'ın Mudanya ilçesine bağlı Çağrışan köyünde oy kullandığı ortaya çıktı. O sandık sonucuna göre ise; DP'ye 6 oy çıktığı kaydedildi. Yeni Mesaj gazetesinin yayınladığı haberden kaynaklanan hatadan ötürü Habervaktim de aynı hataya yer vermiş oldu. Düzeltir, okuyucularımızdan özür dileriz.

Habervaktim.com


(Kaynak: habervaktim.com)