25 Mayıs 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın "adamı" LİNÇÇİ Demirkanlı, yalancılığa devam ediyor!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, tescilli yalancı LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı tarafından kaleme alınmış aşağıdaki yalan vesikası, yalan makinesi Demirkanlı'nın hak ettiği biçimde, en kısa zamanda yanıtlanacaktır. Yalan haberdeki bazı sözcüklerin üzerini kırmızı renkle biz belirgin hâle getirdik!

***


Hilmi Bulunmaz’la İlgili Davalar Devam Ediyor…


Elmas Kalemleri Uluslararası Taciri ve Kuyumcu Hilmi Bulunmaz’ın, küfür, hakaret ve aşağılamalarına yönelik açılan davalar devam ediyor.

Ömer Faruk Kurhan’ın açtığı ceza ve hukuk davaları sürerken, Hilmi Bulunmaz mahkemeye Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ve Fransa’dan aldığı sağlık raporlarını sundu.

Hilmi Bulunmaz sağlık raporlarının içeriğini yayımlamadığı için sağlığına ilişkin bilgilere ulaşılamamıştır, Bulunmaz’ın son taktiği olarak sağlık durumunun cezai ehliyeti olmadığına ilişkin raporları derlemeye çalıştığı tahmin edilmekte. Bulunmaz’ın her gün herkese hakaret ve küfürlerine devam ederken aynı zamanda mahkemelere sağlık raporlarını sunmasınının planlı olduğu izlenimi yaratmakta olduğu, mahkemelere, hakimlere, savcılara yönelik hakaretlerini de bu kapsamda halledeceğini düşündüğünün de uzun süredir tartışılıyor olmasının da dikkat çekici olduğu izlenimi haklılık kazandı, hatta Kuyumcu Bulunmaz'ın cezai ehliyetinin olmadığının tespit ve tescilinin de hakarete uğrayan kurum ve kişileri tatmin edeceği ifade edilmekte ve beklenmekte olduğu ifade edildi.

Ancak bu tavır, Bulunmaz tarafından, küfür, hakaret ve aşağılanma karşısında gerek dava açan gerekse dava açma hazırlığında olan kişi ve kurumlar tarafından “gülümsenerek” karşılandı, hakaretlere maruz kalan tiyatro kurumları ise şimdilik izlediklerini, gerekirse müdahil olacaklarını belirtmişlerdir.

Tiyatro kurumları ve kişilerin Bulunmaz'ın cezai ehliyeti olmadığı olasılığının belgelenmesi karşısında rahatlayacakları ifade edilmiştir.


Haber Giriş Tarihi: 25 Mayis 2011

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)


***


Ayrıca bakınız: