22 Mayıs 2011 Pazar

Hilmi Bulunmaz, ("Sümeyye Erdoğan Skandalı"na konu olan) Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı "Genç Osman" oyunundaki Tolga Tuncer'in konuşmasını istemişti!


Yukarıdaki videoda konu edilen kişinin adı "Sümeyye"dir. Ben, bu kişinin adını, yanlış olarak "Sümeyne" biçiminde dile getirdiğim için, Sümeyye Erdoğan ve izleyicilerimden özür dilerim. (Hilmi Bulunmaz)

Bu videoyu, çok kısa bir zamanda, tam 670 ziyaretçi izledi!

Yukarıdaki videomuza yorumlar gelmeye başladı. Bu yorumları okuyarak, ülkemizin içinde bulunduğu toplumsal durumu anlayabilirsiniz:

ne deyisen oğlum ne anlatısan çakal tolgayın da seninde ta anlarsın sen lan çakallar niye başörtüyü hazmedemiyonuz biz kız larınızın kilodu sütyenine karışıyomuyuz lan amcık TOLGA TUNCER şerefsizlik yapma lan tiyatrocumısan ibnemısen ne sende kes lan
kareteci1903 15 hours ago

Allah bu adamcagizin yakin cevresine sabir versin... Manyamis bu besbelli... reklam mi yapmak istiyin len bizim oglan :)
remokausa 18 hours ago

:))) 15 dakkadır gülüyorm gören delirdi bu diyecek Hacım senin ne işin var yotubeda ya :))) Git torununu al parka götür salla falan yani. Yanda başka videoları da var onları da izleyin kopacaksınız:)
bakkala gitmiş yada büfeye sakız almış :)
belki arkadaşı vermiştir yada büyük paketlerden vardır çantasında
ağzı olan konuşuyor bide kamera koyup çekmiş yayınlamış. Bu internet olmasaydı memleketimin çeşitlerinden haberimiz bile olmayacaktı Allah'ım boş vaktin çok muydu da bunları yarattın :)))))
MultiHulahop 1 day ago

Hacı amca ne anlatıyorsun Allasen
Halilsoyletmez 2 days ago

Ya bide heralde şimdi bu olay çok konuşulur google da bu konuda çok video falan aranır diye hemen atlamış konuya :)))) bi ton laf ediyo incir çekirdeğini doldurmuyo seni bulup izleyenlerin vaktine acı be kel amcacık :)))
dusdahdarem 2 days ago

Sümeyye'yi salla ama Keltoş çok tatlı yaaa :)))) Haber spikeri havalarında kurulmuş konuşmuş da konuşmuş. Bi sürü laf söylüyo da ne dediğini anlayabilemedim :))) habire özür dilior sonra da onun da onun da hepiciğinin deyip bitiriyor :))
bide sosyalistim falan demiş ne alakaysa. Ulan hiç mi sosyalist görmedik be
kim bu tanıyan varmı harbi çok matrak. Buna neden komedi yaptırmıyolar tiyatrocumu bu kel amcacık???
dusdahdarem 2 days ago

kel amcam bir izlermisiniz lutfen videonuzu tekrardan,,, kendinizle celiskili tiyatro eseririni gorursunuz umarim , aklin sira savunma yapiyosun ama konu hakkinda cok bi bilgim yok diyosun ,,umarim dunyadaki diger sosyalistler senin gibi degildir
marco76uk 3 days ago

sayin tayyib erdogan hemen hemen 2 kisiden birinin oyunu almis bir basbakan evet.Hangi alanda popüler olmak isterseniz gelin sayin basbakanimiz tarafina satasmayin sanatci da olsaniz halk sizi sevmez halkin basbakani r.t. erdogan
antinazihey 4 days ago

en ilkel tiyatro oyunlarinda ,oyuncu acaba izleyiciye hakaret edebilme hakkina sahipmidirki,sizler sanattan dem vuran,sanat ruhundan yoksun insanlarsiniz maalesef.ayip,ayip.
alatin23 4 days ago

(Kaynak: youtube.com)