12 Şubat 2011 Cumartesi

LİNÇÇİ "Mustafa Amca"sının "Parlayan, Parladıkça Aydınlatan Bir Işık" dediği Ezgi Bakışkan için LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro...'nun sadık yazarı diyor ki

Ocak 2011 tarihli 221. sayısını ayın ortasında ele geçirdiğimiz LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Şubat 2011 tarihli 222. sayısını ancak bugün (7 Şubat 2011) ele geçirebildik! Bugün, İstiklâl Caddesi'ndeki MEPHISTO Kitabevi'nde, Mesut Alptekin tarafından ele geçirilen LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin içerik olarak birbirinin benzeri (içeriksiz) ve biçim olarak farklı bir görünüm kazanması için büyük bir çaba harcanan iki sayısını birarada görüyorsunuz! (Fotoğraf: Hilmi Bulunmaz)


***


LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ (LKÖ) Tiyatro... Tiyatro... Hizbi'nin (TTH) yazarlarından M. Sadık Aslankara diyor ki:

Ancak Doktorla aralarında yakınlık oluşan Profesörün karısında Yöntem'e eşlik eden bir Nesrin Kazankaya'nın bütünleyici desteği, Profesörde Can Kolukısa'nın, tüm anlam katmanlarını, ayrıntılarını neredeyse tane tane gösteren oyunculuğu Pera'da bu üçlüye özgü halkayı kurtarırken Elçiboğa'ya eşlik eden Ezgi Bakışkan'la Metin Beyen'in tam anlamıyla bu desteği sağlayamaması yansıtımda halkanın zedelenmesine yol açıyor.

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, Şubat 2011, sayı 222, sf. 21)