11 Ocak 2011 Salı

"ECEL" dizisinde oynamaya başlar başlamaz, Hilmi Bulunmaz da "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." demeye başladı(?!)

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, "ECEL" dizisinde Mesut Alptekin'le... (Fotoğraf: Ahmet Özkara)


Nihat Haluk Bilginer, "EZEL" dizisinde oynamaya başlar başlamaz "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." demiş ve bir iki cılız sesle dile getirilen fısıltı hâlindeki karşı çıkışın dışında hiçbir ciddi eleştiriye uğramamıştı!

Nihat Haluk Bilginer, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." derken, hem oyuncuların çoğunun yavşak olduğunu söylemiş ve hem de hiçbir oyuncunun adını vermeme kurnazlığı içerisine girerek, her türlü yaptırımdan kendisini korumayı bilmiştir!!

Nihat Haluk Bilginer, kurnazca davranıp yaptırımdan sıyrılarak sözde muhalefet yapmak isteyince, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Nihat Haluk Bilginer'in adını vererek, Nihat Haluk Bilginer'in yavşak olduğunu dile getirerek, Nihat Haluk Bilginer'e yaptırım uygulamıştı!!!

Nihat Haluk Bilginer, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi ve LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın da desteğini alarak, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a önce noter onaylı ihtarname yollamış, ardından sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı mahkemeye vermiş ve daha sonra da sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan bir şikâyetname yazmıştı!!!...

Nihat Haluk Bilginer tarafından bize gönderilen noter onaylı ihtarnameye bir kağıt mendil kadar bile değer vermeyen sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı dava açan Nihat Haluk Bilginer, açtığı bu davayı hızla kazanmıştı. Nihat Haluk Bilginer'in kazandığı bu davayı da hiç ciddiye almayan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, bir üst mahkemeye giderek, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi ve LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'la birlikte hareket eden Nihat Haluk Bilginer'in hiç samimîyet barındırmayan "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." sözüne karşı mücadelesini sürdürmüştü. Ancak, bir üst mahkeme de şimşek hızıyla sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine sonuçlanınca, hiç de yeğlememesine karşın, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmeyi düşünmektedir!!

Nihat Haluk Bilginer tarafından sarf edilen "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." sözünün, birkaç cılız sesle dile getirilmiş fısıltı hâlindeki karşı çıkışın dışında hiçbir yaptırıma uğramadığını gözlemleyen sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugünden başlayarak, üstelik "ECEL" dizisinde oynamanın verdiği özgüven, şımarıklık ve ukalalıkla, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." demeye başlamıştır!!!

Haydi hayırlısı!!!...